sreda, 11. januar 2012

Wordless Wednesday {Up up up, #8}


Remember my Grandma? I talked about spending time with her few days ago, if you missed it go :HERE: and check it out. 

Se še spomnite moje objave o moji stari mami? Seveda, kako se je ne bi, ko pa je bila objavljena le par dni nazaj. Če pa ste jo slučajno spregledali, kliknite :tukaj: in si jo oglejte. 

Spodnja slikica pa je nastala 1. januarja, ko se nam je naša stara mama pridružila na sprehodu po ne-tako-zelo-ravnem hribu. ;) Z Luno se med vikendi vedno odpravimo na kakšen zanimiv sprehod, kjer se lahko znori in prosto teče naokoli, brez skrbi da bi jo povozil kakšen avto. In na prvi letošnji dan se je tudi naša mama (mami je mami, stara mama pa je pri nas mama;)) odločila, da bi šla z nami. Uživala je, se dodobra sprehodila in povedala, da je to definitivno prvič v njenih 80-ih letih, da gre na novo leto na takšen "mini pohod." Ja res bo držalo, da je vse enkrat prvič. ;) 

So this photo was taken on the January first, around 3 p.m. She's 80 years old and she's still so active. She went for a quite long walk with us that day and she really enjoy it. I made this photo when we reach the top of this (not so small) hill. 

That's our girl! :) 

This is part of our path to the top. This is taken at the beginning, after that it goes up and up and up. It's not the easiest road for a lady in her eighties. ;)

In tako zgleda začetek naše poti. Po ovinku, ki ga še vidite na spodnji fotografiji pa se začne en tak mini vzpon, ki traja vse do vrha (do cerkvice). Kako zelo Luna uživa, ko teče po listju, ki ga je po poti vse polno vam pa niti ne rabim razlagati, kajne? ;) 


Linking up for Wordless Wednesday with:

Stay beautiful, smart and true to yourself!

See you soon,
Manuela



Pin It

4 komentarji:

  1. Great shots and I love your blog. :D Thanks for linking up.

    OdgovoriIzbriši
  2. You have the cutest grandmother!
    Thanks for stopping by and linking up. Have a great day! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. You got good genes!!
    I am your newest follower..pls follow back if you can!

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.