petek, 13. januar 2012

Friday 13th {Nails + New game}

Hei there! 

How are you? How's your friday 13th going on so far? :) Mines pretty ok ... but it's only around 2pm so I hope I won't jinx it. ;) Well if I think about it I had some unpleasant moment this morning. When I stepped out with my sweetie pie (pug Luna) I found a broken vase on the floor. :( It was such a windy morning and the vase fall of the table and it brooke. :( Hope that's all for Friday 13th for me. Keep my fingers crossed. ;) 

This weekend will be so busy for my family, since we plan to redecorate (repaint it, change the floor, put new furniture in and so on and so on) one entire room. So I hope I will still have some time to write a post about our shopping spree (I am talking about it for such a long time, but I can not find time to do it! I hate that so much!).  

Hei ho! ;) 

Kako preživlajte današnji poseben dan? Petek 13. je namreč. ;) Ste že občutili ta poseben datum na svoji koži? Upam, da ne. Moj dan zaenkrat poteka kar dobro in razen razbite vaze na verandi nisem občutila nobene posebne nesreče. A kdo je razbil vazo se sprašujete? Veter, ki je nenormalno močan (že od včeraj zvečer). 

Ta vikend nas čaka kar precej dela, kajti lotili se bomo popolne prenove ene izmed sob v naši hiši. To pomeni menjava tal, barvanje sten, novo pohištvo, itd. Veliko dela, ampak komaj čakam, ker verjamem da bo transformacija fenomeno-nalna. ;)) Mi je pa malo žal, ker to pomeni, da ne bo nič od vikenda. Pa tako rada bi šla spet malo proti Mirni gori ... imam občutek, da nisem bila že zelooo dolgo. No ja ... bo pa to morda prišlo na vrsto naslednji teden ... razen, če se kdo, ki ga ni strah ponudi da gre ponoči z nami. ;) Sem takoj za, ker podnevi nam tako ne bo uspelo priti ven iz hiše za več kot nekaj minut (Lunči pa vseeno mora lulat, a ne? ;) Ne glede na to koliko dela imamo mi. ;)). 

Vam pa danes pokažem lak, ki je bil na mojih nohtih zadnjih par dni. Sedaj pa ga več ni, ker je čas za novo preobleko. ;) Še kar precej lakov imam, ki jih še nikoli nisem uporabila in veliko jih je tudi novih, ki čakajo na prvo uporabo. Tako, da me vedno pošteno srbijo prsti, ko ugotovim koliko vsega še moram preiskusiti. Tako, da potem ne zdržim dolgo ob eni barvi. Se morajo menjati, da ostane zanimivo. ;) 

Today I would like to show you my nails (I don't have that nail polish on anymore since I have so many new mail polishes and I want to try them on as soon as possible. Yes, I am so terrible when it comes to waiting-for something to long). 


I put two coats of E.l.f. Smoky Brown nail polish on and then I found another great nail polish that I never use before, and since I have it for quite a long time I really want to use it. It's called Choose me by Essence.

Uporabila sem dva lakca: najprej E.l.f. - Smoky Brown (dve plasti) in Essence - Choose me povrhu. Tega zelenega Essence lakca še nikoli nisem uporabila (pa ga imam že precej dolgo), E.l.f.-ov lakec pa je povsem nov v moji zbirki in je tukaj doživel svoj "krst." ;) 



Essence - Choose me & E.l.f. - Smoky Brown


{Update}

I'm currently waiting for another great order I made (from E.l.f.) and I can't wait to receive it and show it to you. I ordered some new Nail polishes too. ;) 


Trenutno sem v veselem pričakovanju novega naročila, ki je na poti iz E.l.f.-a. ;) V njem bo tudi nekaj novih lakov in komaj čakam, da vam jih pokažem. 

{announcement}




I love my sisters blog, since you can find so many great things there and I am so happy that she's starting new blog game (well not so new in blog world, but new in her blog). She will be doing * Sunday Wish-list * 
This game is going to start this Sunday and if you want to participate you need to find (at least) 5 things that you love, don't have (yet) and you would soooo love to have it! That would be fun, right? I will sure participate and I hope you will too. ;) + I already have few things on my mind which I will show you as part of my Sunday Wish-list. ;) 

Have a great day, spend your weekend with the people you love and SMILE! ;) Life's good. ;) 

Ste že bili na blogu SS Fashion blog? Seveda da ste, ker če niste ne veste kaj zamujate. ;) Jaz vedno rada pokukam, ker se tam najde marsikaj zanimivega. In stvar, ki se je jaz najbolj veselim je nova igrica, ki jo pripravlja, začne pa se že to NEDELJO! ;) 

Sodelujete lahko vsi, ki imate blog. Kljub temu, da je njen blog pisan predvsem v angleščini vam zagotavljam, da bere tudi slovenske bloge, kar pomeni, da se lahko tudi slovenske blogerke prijavijo na novo igrico, ki vam ne bo vzela preveč časa, je pa izredno zanimiva (tako za tiste, ki boste sodelovale, kot za tiste, ki bodo brali vaše bloge). 

Gre za * Sunday Wish-list * kar bi v slovenščino lahko prevedli kot * Nedeljski seznam želja. * Torej vse kar boste morali storiti, če želite sodelovati je, da pobrskate malo po svojem seznamu želja, poiščete še kakšne primerne slikice (vaših želja), jih objavite na svojem blogu in če želite sodelovati na blogu SS fashion world, objavite še slikico (zgornjo slikico) + povezavo do omenjenega bloga. Prijaviti pa se bo potrebno še na dotičnem blogu, ker drugače vas ne bomo našli. ;) Tako preprosto. 

Jaz že pridno brskam po svojem seznamu želja in razmišljam kaj bi delila z vami, kajti tako zanimive igrice nimam namena zamuditi. ;) Verjamem, da bom zasledila še kakšno čudovito slovensko blogerko na tej igrici. Z veseljem bom pokukala na vaše sezname želja. ;) Torej vidimo se v nedeljo na blogu SS fashion World. Igrica bo trajala en teden tako, da tudi tiste, ki ne boste imele v nedeljo časa vam ostane še ostalih 6 dni za sodelovanje. ;) 

Bodite lepo, preživite čudovit vikend in ne pozabite se smejati! Življenje je lepo! ;)



Pin It

1 komentar:

  1. A zatooo mi lak za nohte dela probleme, ker je petek 13. hehe :D Komaj čakam, da vidim tvojo elf pošiljko. ;) Pa veliko zabave s prenavljanjem sobe! :)

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.