ponedeljek, 16. januar 2012

Our super busy weekend

We were really busy in this past few days. We've been working so hard to finish our work in time (before weekend end) and I am super tired right now, but also super excited that we did everything we planed to do (we completely redecorate one room + a hallway (hallway was not planed, it's kind of just happened)). 

But despite the fact that we have been working all day long, we still found time to mess around and take our sweetie for a long walk on one of warm and sunny January day (which is quite rare for our part of Europe, January supposed to be one of the coldest months in the year, but this first half of it was extremely warm). 

Tale vikend za nami je bil vse prej kot 'mala malica.' Veliko dela, malo nič počitka, par minutk prostega časa (ki sem ga seveda porabila, da se napisala Sunday Wish-list objavo) in veliko tuhtanja kako narediti svari, da bodo kar se da popolne. Tako pač je, če se lotiš celovite prenove enega prostora in potem, ker si ravno v 'elementu' se v hipu nepremišljenosti odločiš "Kaj pa če bi še na hodniku naredili par sprememb??" "No pa dajmo!" In se delo zavleče še za par uric. ;) Ampak je pa sedaj občutek toliko boljši, ker smo naredili vse kar smo si zadali - ostalo nam je samo še velikooo pospravljanja. Ampak tudi to bomo nekako zmogli. ;) 

Kljub vsemu pa smo si (tako kot vedno) vzeli čas za našega malega sončka, ki najbolj uživa kje drugje kot na svežem zraku in na sončku. Januar je bil s tem slednjim letos izrednooo radodaren in bil bi greh, če ga ne bi izkoristili. Ampak predno smo šli na sončka, smo morali biti malo tetralni. ;) Ni zanimivo, če pokličeš fanta in vprašaš "Kdaj prideš?" Ne, ne. Pri nas to delamo na veliko bolj izviren način. ;) Pri nas pošiljamo takšne slikice, kot je tale spodnja. ;) Luna se ni branila, je kar pridno sodelovala - položila je celo tačko na papir in s tem dodala piko na i tej najini fotografiji. Pa seveda njenega pogleda ne spreglejte! Tako milo gleda, da ji res ne moreš reči 'ne'. :))


I admit - I use her puppy eyes to get me boyfriend here as soon as possible. ;) After that picture (after I send it to him) he called me and said he's on his way. Hihi, mission accomplished.  And if you don't understand our language - what is written is: "Come! Let's go for a walk! :) Luna" 

And we took her for a beautiful walk, she return home so tired that she fell a sleep immediately. ;) Poor thing. 


This pictures were taken few days back, and not during this weekend. But she's still the same. ;)

And when we returned home we had  lot to do. + we found this masks and decided to use them. =) 


And funny thing: we both smile underneath those masks. :)) We totally forget that our lips are under the mask and we just smiled all the time. ;)))

Ni dvoma o tem, da smo delali tako kot je treba (če ne bi, ne bi končali do nedelje zvečer), ampak kam pa pridemo če samo delamo in delamo in delamo?? Vmes se vedno najde tudi marsikaj zanimivega, kar popestri celotno dogajanje. ;) Tokrat sta to bili dve maski, ki sva jih našla. In seveda brž nataknila na nos (in usta). Na začetku še nekako gre ... ampak potem ... ko se ti zdi, kot da je v prostoru vedno manj in manj zraka ... ufff ... potem pa ne moreš več!! In nastanje spodnja slika. ;) Mislim, da sem ravno govorila svoji mamici, da to ni normalno!! Kdo to lahko nosi??? Ona se je smejala, jaz pa ne tako zelo. ;) 


And here was I just saying my mom that I can't take that mask on any more! I had a strange felling that I can't breath anymore and I had to take it off. Awful felling, believe me. But it was fun ... until it lasts. ;)

So this is just one part of our weekend, if you want to see the rest stay close, so you don't miss it. ;) And remember: tomorrow is time for another "Weird fact about me" post. I will reveal some very personal stuff ... or maybe not. You'll see. ;) 

In tako smo zaključili še en delavni vikend, ki nas je vse prijetno izmučil. Luno pa zabaval, ker je bilo na tleh ogromno zanimivih stvari, ki jih je lahko nosila na svojo blazino in jih tam podrobneje preučevala, če bodo za pojest ali ne. ;) Je revica ostala brez kar nekaj "novih igračk," ker niso bile primerne za njo. :( 

Jutri pa je že nov dan - torek, če smo malo bolj natančni. In kaj se ob torkih dogaja na tem blogu??? Pišejo se malo bolj in malo manj čudne stvari. ;) Zato jih ne zamudi. 

***

My Etsy shop is getting bigger and bigger every single day, since I am adding new items in it all the time! I really enjoy in Jewelry making and I am in love with every ring (earrings, necklace, ...) I made. Simple as that. :)


123 • 4

***

Wishing you all the best, 
M.


Pin It

1 komentar:

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.