nedelja, 1. januar 2012

Happy New Year!


HAPPY NEW YEAR,  my dear friends! 

I'm wishing you all the best, I really hope all your dream will come true and that you will enjoy in every moment of your life! 

And I want you all to remember that THE GREATEST PLEASURE IN LIFE IS DOING WHAT PEOPLE SAY YOU CAN NOT DO! I promise you - I will continue doing thing that people said I can not do! I already did a lot of them and I will do so much more! Trust in your strength and listen to your heart! You can do whatever you want - just take the first step. :) 

xoxo
Manuela

***


SREČNO NOVO LETO!!! :) 

V letu, ki se je pravkar pričelo vam želim vse NAJBOLJŠE, držim pesti, da se vam bodo uresničile vse skrite in odkrite želje in da boste znali ceniti male stvari, kajti včasih se šele čez čas ozremo nazaj in ugotovimo, da so vse te 'majhne' stvari bile velike. 

Ne pozabite, da je največji užitek v življenju, početi tisto kar so ti ljudje rekli, da ne zmoreš. Sama bom tudi v novem letu počela točno to: delala stvari, ki vem, da jih zmorem in ob tem maksimalno uživala! ;)  Verjemite svoji notranji moči in poslušajte svoje srce, ono že ve kaj in kako. :)

Manuela
  
Pin It

3 komentarji:

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.