sreda, 1. februar 2012

Wordless Wednesday {I LOVE WHAT I DO, #11}


Hello! 

Did I tell you how much I love my "job?" :)) How much I enjoy doing my Jewelry?? Well I do! I love every piece I made and I could find myself wearing every one of them! That's super important to me: when I think about new piece, my first thought is: would I wear this?? And if my answer is NO, than I don't make it! It's simple as that. I started making Jewelry for one simple reason: I almost never met "homemade" Jewelry that I would actually like. So I need to do something about it! And whenever you recognize my effort and order something - I fell deeply honored about it. 

And this weekend was so busy for me - I literary worked from dawn to dusk and was so tired but super happy at the end of the day! And this is just one part of orders that went out in this past few days. 

Everything is handmade by me - from boxes to Jewelry in those boxes. And see those colorful ribbons?? I put different color on every single box. Just to make it more interesting (for me). ;) 


Ready to go - some to completely different continent and some "just" to our neighbor country. ;)



I have few new items in my Etsy shop, so check them out: 




Sem vam že povedala kako zelo obožujem svoje delo?? :) Kako zelo obožujem delanje svojega nakita?? No - resnično OBOŽUJEM to kar počnem! Obožujem vsak kos nakita, ki nastane in zame najpomembnejši podatek je ta: da bi z veseljem nosila vsak kos, ki ga naredim. Vedno ko se lotim izdelave novega kosa najprej pomislim: a bi ti to nosila? In če je moj odgovor "Ne, ne bi" potem ga sploh ne naredim! Čisto preprosto, a zelo učinkovito. ;) 
Z nakitom sem začela iz enega samega razloga: res redko sem srečala ročno izdelan nakit, ki bi mi bil všeč. Na prste ene roke bi verjetno lahko preštela ustvarjalke, ki so delale nakit, ki bi ga jaz nosila. Seveda to ne pomeni, da mi je njihov nakit grd - niti približno! Le ni moj stil in zato sem potrebova nekaj kar bi bil moj stil. ;) Počnem torej le to, kar je meni všeč in če se še kdo najde v tem je to najlepši poklon vsemu trudu, ki ga vlagam v svoj nakit. :)

In vikend, ki je za nami je bil ekstra ekstra delaven: dobesedno od zore pa do mraka. In ne samo do mraka, ker mrak v teh zimskih dneh pade zelo hiro, ampak vse do poznih večernih ur. Hotela sem pripraviti ves nakit, ki je v ponedeljek moral biti nared za na pot in zato pač stisneš zobe in delaš in delaš in delaš. Po koncu dneva sem bila seveda utrujena kot že dolgo ne, ampak se je splačalo! Naredila sem vse (tudi en kup novih škatlic) in nakit že potuje v raznorazne celine in države. ;) Kakšna kuverta je pa seveda šla tudi po Sloveniji. ;) 


Vsak paketek je dobil tudi drugo barvo trakca, enostavno zato, ker mi je tako bolj všeč. ;) 

Pin It

2 komentarja:

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.