četrtek, 02. februar 2012

February photo a day challenge


Photo a day is super fun thing and I decided to play along. ;) So it has some pretty simple rules and if you want to read it - go :here: and check Fat mum slim super nice and interesting page. 

I'll share my photos through Instagram, Facebook and Twitter - so if you want to check them out, be sure to follow me on those places. ;) 

My first photo {#1 - your view today} was this pretty lady: 


This one cute little thing that I love from the bottom of my heart. And this was my absolute favorite view of the day no. 1. :)

Have a beautiful day, 
M.

{Ena fotografija na dan} bi lahko prevedli izziv, na katerem imam namen sodelovati cel mesec. Gre za objavljanje ene fotografije (kjerkoli na spletu - Facebook, Twitter, blog, Instagram, ...) - vendar pa moraš upoštevati temo, ki je določena za vsak dan posebej [teme so napisane na prvi fotografiji v tej objavi]. 

Včerajšna tema je bila: tvoj današnji pogled. In najlepši pogled, ki sem ga danes imela je bil tale - na mojo malo punčko, ki se (ko ji paše) odzove na ime Luna. ;) No pa saj jo že poznate, a ne? ;) 

Slike bom delila preko Instagrama, Facebook-a in Twitterja. Včasih pa tudi na blogu, če ne prej, bom to storila konec meseca ko bo izziv zaključen. ;) Zato me spremljajte na prej omenjenih omrežjih, če želite biti na tekočem. ;) Danes bo že na vrsti nova fotografija - tema: Besede! :)

Imejte se lepo, 
M.

Pin It

Ni komentarjev:

Objava komentarja

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.