ponedeljek, 6. februar 2012

What did I do last Saturday night?

Well nothing very special, but I enjoyed it so so much! :) 

It was snowing outside (it's snowing now too - from friday to we-don't-know-for-how-long-more) and what else should you do than watch a movie and have fun inside your warm home? 

Our first intention was to watch Dream House, but then we change our mind and watch {Flypaper} - with this hottie :) Patrick Dempsey. Who doesn't like him, ha? I'm sure we all love him - and if we had a doctor like Derek Shepherd women will be sick alllll the time - all year long. ;) 


Kaj sem počela na snežno beli sobotni večer? =)

Nič ekstremno posebnega. :) Ko zunaj sneži in je kar rahlo mrzlo je najlepše, če se lahko zaviješ pod toplo odejo, vzameš v roke kaj dobrega za prigriznit (po navadi je to tudi ekstra nezdravo, ampak pozabimo zdaj na to) in si ogledaš en "na izi" film, ki ti polepša večer. 

Prva ideja za sobotni filmski večer je ne tako zelo "na izi." ;) Hotela sem namreč gledati Dream house (grozljivka). Pa me je potem M. prepričal, da tega ne bi danes, ker njemu ni nobena grozljivka dovolj grozljiva in nasploh dovolj dobra. No ok - pa gremo na kompromis - akcija za M. in Patrick Dempsey zame. ;) Idealna kombinacija, vam povem. ;) Kdo ne mara Patricka?? No?? Se bo katera oglasila? Ne, kajne? ;) Dr. Derek Shepherd je bil in ostaja eden naj fiktivnih zdravnikov, ki se sprehajajo po naših televiziskih zaslonih. Sem prepričana, da če bi bil on v naših bolnišnicah bi bili bolni ženski osebki v primerjavi z bolnimi moškimi primerki v neizmerljivi premoči. :) 

Se mi zdi, da sem pozabila omeniti naslov filma, ki sva ga gledala, kajne? ;) Naslov je Flypaper in gre za kar dobro akcijo/komedijo. Vredna ogleda - zaradi že znanih razlogov. =)

Ob filmu pa seveda pašejo tudi sveže pečene kokice in karte (po filmu, ko razmišljaš kaj bi pa še zdaj gledal, ker se ti še ne spi). :) 


So we ate some popcorn, we play some cards and we enjoyed Flypaper - you have to see it, if you hadn't already. Easy and fun movie, perfect for this cold winter days. 

And since we didn't feel like sleeping after seeing Flypaper, we watch the other doctor that I ADORE! Not because he's so beautiful, but because he's so sarcastic and not so nice to other people. ;) Dr. House, of course! ;) 

Kot rečeno, če se ti po filmu ne spi, si ogledaš še en film ali še eno nadaljevanko. :) In kdo je boljši kot fenomenalen zdravnik, ki očara s svojim sarkazmom - Dr. House seveda. ;) In če se ti še ne spi greš še malo Nutelle pojest, potem pa lahko zaspiš. ;)



Have a beautiful Monday and spend it with the people that makes you happy, 
M.

Pin It

1 komentar:

  1. Hehhe, Manuela veš, da sem se zdaj kar smejala...sem morala pogledati dan ko sta gledala Flypaper. Zakaj? Ker sva ga midva gledala včeraj :).

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.