ponedeljek, 12. december 2011

Happy monday everyone :)

MONDAY THOUGHTS :)

*****

Remember my last post? I was talking about my coffee and Red bull evening. Well the result was as you can imagine! I couldn't sleep!! At all! Ufff! I went to bed at 4.30 at the morning!!! And now it's late again - around 1am and I am still sitting here, writing this post. 

When I wake up I have million things to do (take Luna for a walk, give her antibiotics, make her a meal, make me a meal, answer to new mails, get items ready for the post office, get me ready for my class later today, ... an so on and so on). Meanwhile Luna will be very nice and playing (I hope she will) with her new toy - Mr. Bump. Do you know him? He looks like that: 
Funny man, right? ;)


 But I'm not complaining - I love all these things and I will be more than happy to complete them - with the smile on my face. ;) 

And you know what??? I just want this purse (PAULS BOUTIQUE QUILTED LOGO PURSE) so bad that I might even order it today ... who knows ... Mondays can be really long sometimes and a lot of things can happened during it. ;)

Be brave and enjoy this beautiful Monday! (:

Manuela

*******

Se še spomniš moje zadnje objave? Pisala sem o kavi in Red Bull-u, ki nista niti približno dobra mešanica večernih pijač. Me je izučilo, priznam. Ko greš v poseteljo ob 4.30 zjutraj, pa še nisi prepričan, če bi šel ali ne, ker se ti ne spi ... oh ja ... ne preveč dober občutek. Zbudiš se pa itak še bolj povožen, kot si bil, ko si šel spat. Lekcija naučena!! Kava + Red Bull + pozne večerne (nočne) ure = NE!!! NIKOLI!!! Razen, če si želiš biti še ob treh zjutraj povsem "naspidiran" in ne veš kaj je ljudjem, ki spijo ob takšnih urah. ;) 

In danes je ura spet nekje okoli 1 ponoči in jaz spet pišem objavo. Ne, ne spim še. Pa bi bilo pametno, če bi. Obljubim, da grem takoj ko zaključim s temi vrsticami. 

Jutri Danes zjutraj pa me čaka en kup opravil, ki so dejansko značilne za vsaki dan, ne samo za ponedeljke. Najprej si bova z Luno privoščili en dolg sprehod po svežem zraku, potem bo Luna dobila svoja zdravila (imava jih še do četrtka, potem upajmo da bo konec s tem), nato Luna dobi še svoj zajtrk, Manuela tudi dobi zajtrk - takoj za Luno, samo za razliko od Lune, si ga ona pripravi sama, Luna pa samo "čiča pa čaka," da pride posodica polna hrane na svoje mesto. ;) Nato ... hmm kaj bo za tem?? Aha - pregled e-pošte in odgovarjanje na njo. Luna bo medtem (upajmo) pridna in se igrala s svojo novo igračko, ki se imenuje Mr. Bump. :) Nato sledi pakiranje stvari za na pošto in priprava na skupino, ki si bo jutri širila svoja račulniška znanja. ;) Jp - to pomeni, da jutri delam in da bodo novi uhančki, ki si jih tako zelo želim izdelati morali počakati do torka. Žal. :( 

Lunin Mr. Bump: 
=)

In zvečer, ko bo vse to in še več za mano ... obstaja velika možnost, da se ji ne bom mogla upreti. Gledam jo že zelo dolgo in še vedno je nimam!! Zakaj??? Pojma nimam! In tako kot rečeno obstaja možnost, da bo jutri ta dan, ko bom kupila novo denarnico. ;) 

Ufff meni je všeč, pa tebi?? :) 

Bodite svoji in uživajte v tem lepem ponedeljku! ;)




Pin It

1 komentar:

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.