nedelja, 18. december 2011

Craft room

I just love looking at other peoples rooms. ;) Especially if those rooms are craft rooms and they look really pretty. :) I have quite a big craft room and I only have to share it with my sweetie pie (pug Luna) and my sister (but she rarely use it – she likes our living room much more=) ). So I know how happy I am to have all that room just to myself (it really is a huge advantage if you live in a house, instead of a flat). But when I see pictures of other peoples craft room my hear stops and I mouth opens! So I decided that every now and then I will share some of those pictures with you and after I clean up some of my mess (in my craft room) I might even share it with you. =)

Rada gledam v sobe drugih ljudi. Ampak te sobe morajo biti posebne sobe. V njih mora biti veliko materiala, izvirnih idej kako še bolj ekonomično organizirati prostor in izkoristiti še tako majhen in (večini ljudi) neuporaben prostor. Torej ste lahko že uganili – obožujem kukanje v ustvarjalne sobe!! :)

Sama imam srečo, da je moja ustvarjalna soba zelo velika, v njej je veliko omar in polic pa še bi se našel prostor za kakšno novo omaro in seveda za še vsaj 10 polic! ;) Po moje bi jo lahko zapolnila do zadnjega kotička, pa še bi se našlo kaj kar ne bi vedela kam naj pospravim. In še večja sreča od tega je, da je soba samo moja (delim jo le z Luno, ki pa se nad mojo kramo ne pritožuje – prav nasprotno: izredno vesela je, če kaj pade na tla (če ne pade pa ona zvleče) in lahko to potem veselo uniči na mini prafaktorje). Tako, da se prav zabavava ko kaj ustvarjava + moja koncentracija je res porazdeljena na več koncev, ker mali miš (Luna) potrebuje stalni nadzor in če ne želim da dela (preveliko) škodo, moram pač imeti oči tudi na hrbtu. Kar pa niti ni tako slabo včasih, ker se naučiš delati več stvari hkrati. Ojej a sem spet zašla s teme?? Ja!! Torej soba je samo moja (+ Lunina), se pa nama kdaj pa kdaj pridruži moja sestra, ampak ona ponavadi raje okupira dnevno sobo (kar počenem tudi sama … pogosto). ;) Ampak, ker moja ustvarjalna soba še vedno ni povsem takšna kot bi si jaz želela da je, vam bom raje pokazala par fotografij ob katerih se vam bodo zagotovo cedile sline. Pa po uporabi računalnika obrišite ekran in tipkovnico. ;)))

Full view:

scraproom-full-view

Paint + glitters:

paints

Ribbon storage 1:

  ribbon-storage-1

Ribbon storage 2:

ribbon-storage-2

Ribbon storage 3:

ribbon-storage-3

Paper holder:

12x12-paper-holders

Patterned papers:

patterned-paper

Stamps:

clear-stamps

Alphabet stash:

alphabet-storage

Books and Magazines:

books-and-magazines

Drawer in Sewing Station:

fabric

Isn’t this super nice?? I love it!

source

So I’ll be back soon and here is just one little thought to thing about until next time:

 

quote1

Pin It

5 komentarjev:

 1. Wow that´s fab! I also do live in a house but there is no free space for a craftroom just for me. I have to wait until the childrens are out of the nest in about 20 years! *ha, ha!*
  Thanks for that pritty litte look into your world! xx Bianca

  OdgovoriIzbriši
 2. Oooooo tole pa je res za sline cedit! Jaz mam vse bolj nametano, ker nimam prostora ... ampak kaj takega so pa res sanje. LP

  OdgovoriIzbriši
 3. Zelo lepo urejen prostor... Bi se kar povabila na kakšen izlet in firbcanje po njej.

  Super lepo so razporejeni predalniki in stojala za papir.

  Mimogred kaj pa je to za ena omarica v katerih imaš papir?

  OdgovoriIzbriši
 4. :))) če ne bi tele sobice že videla, bi takoj zdajle oddrvela k tebi in verjemi mi, da se me nebi zlahka znebila :)))))
  Tudi jaz rada pokukam k drugim :)

  OdgovoriIzbriši
 5. @BM
  Uff še dobro, da si jo že videla drugače bi zdaj pisano gledala kaj ti je in zakaj hočeš na vsak način v mojo sobo. ;) Ja če bi bila moja bi lahko imela CRAFT-alnica tedenska srečanja v njej, bi bilo za vse dovolj prostora in materiala. ;)
  Drugače pa sem napisala, da ni moja sobica ampak mislim, da je marsikdo spregledal ta stavek, ker je bil preveč skoncentriran na čudovite fotografije. :D

  @Mateja
  Sobica žal ni moja, to je le en primer sobe, ki mi je všeč. ;) Lastnica pa živi na povsem drugem naslovu oz. na povsem drugi celini. ;)

  OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.