petek, 7. september 2012

So let's talk about anniversary

So shall we do it? :) 

Remember this picture and this post

Se še spomnete te slikice? :) In te objave? Obljubila sem, da bom delila več informacij in danes bom to tudi storila. ;)


And I told you I will share with you some more informations about how I spend it. 

First of all let me tell you something - I'm may not be so "usual and predictable" about this whole anniversary thing. I wouldn't be too happy if M. took me in some fancy restaurant ... no way jose! + I'm not that into celebrating anniversaries any way. It was just nice to see that 80 month number and that's it. :) By the way - 80 months is 6 years and 8 months. :) 

So what I wanted to do? 
I wanted to go hiking. 

Yes - hiking. 

So we went. And it was beautiful! 

Najprej bi bilo fino, da omenim da sem zelo "nestandardna" kar se marsičesa tiče. In tudi pri obletnicah je tako. Če bi me M. povabil v fensi šmensi restavracijo bi se po moje začela smejat in mu rekla, da greva raje kaj bolj pametenega počet. ;) Jp ... tako pač je. Ni vse za vse, jaz pravim. In "ko voli, nek izvoli...," jaz pač ne. 

+ Vsem tem obletnicam niti ne dajem neke posebne pozornosti. Tale bi šla recimo skoraj čisto mimo mene, če ne bi bila po mesecih šteta takšna lepa okrogla številka. 
80 mesecev = 6 let in 8 mesecev 

Torej kaj je bil moj predlog za tale "poseben" dan??
Gremo v hribe. Hodit, na svež zrak, predebatirati vse kar ne uspeva skozi dan, preučiti nove poslovne in ustvarjalne podvige, itd. 

In sva šla. In bilo je super! Vreme fantastično, temperature ravno prave in velikooo padalcev v zraku! Kaj bi si človek še lahko želel?? 






And if I had to put all these 80 months in one word I would say: It went by so fast I don't even know when it happened! - Well that's more than one word, ha? But you get the point. 

Have a wonderful day, 
M.


In če bi hoteli, da strnem teh 80 mesecev v nekaj besed, bi rekla le: "Pojma nimam kdaj so minili in kam so šli! A je res že toliko???"  

Bodite lepo in imejte se radi, 
M.

Pin It

2 komentarja:

  1. Uau krasne slikice in očitno sta se imela fino. Ja te razumem, tudi jaz sem s svojim približno toliko časa kot ti in moram rečt, da še vedno imam občutek kot da sva skupaj samo par dni :))) Ampak v temu je čar ... LP

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke za 80-ko in naj vaju še naprej spremlja ljubezen.

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.