torek, 22. november 2011

When your baby is not feeling well ...


She is the smallest and the youngest in the house so she's our baby. It doesn't matter if she is a dog or not - she is our baby. She loves to sleep (like babies do), she loves to eat (like babies do) and she cuddles so so much that this is just amazing (like babies do). 

But today (and yesterday) she doesn't feel so good. So we are of to go to see a vet, right now. And I am super anxious and can't wait for this morning to end. Everything will be better than, she will get some antibiotics and we will be ok ... for a while. 




Love you all, 
M. 


*****


Je najmanjša in najmlajša v družini, zato je naše malo dete. Povrh vsega se pa še sama obnaša tako - da bi se en pes tako zelo rad "pestval," "cartal" in stiskal z nekom še nisem doživela. No ona se bi. Njej je najlepše na kolenih in v naročju. :)


Ampak se že od včeraj ne počuti najbolje. Smo obiskale veterinarsko ambulanto in smo sedaj na antibiotikih. Upajmo, da bo kmalu boljše. Da se bodo stvari kdaj čisto 100% popravile pa skoraj ne verjamem več. Očitno je to v paketu - super in najboljši možni pes + njeno zdravje, ki se vsake toliko malce poslabša. :( Ampak tako pač je - mi jo imamo samo še bolj radi! :) 



Pin It

1 komentar:

  1. o ubogica, želim ji da čimprej okreva. Veliko se crklajte in bo hitro bolje.

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.