sreda, 30. november 2011

Love this and that

I'm sick as you may know and this gives me extra time to spent on my computer. Well I do try to rest as much as possible, but we all know that I need my computer time no matter what. 

So here we go - things I love, like, adore, want to have, want to eat, ... :)

Kot že vsi veste (če berete ta blog, kar očitno da) sem še vedno bolna. Jp tale viroza se pa ne da kar tako. Se me kar drži in nič kaj preveč ne kaže naveličanja in želje po odhodu. Jaz sem ji že spakirala kovčke in se poslovila od nje, ampak lisica se ne da. Je še kar moja "najboljša prijateljica." Ni mi všeč, ampak kaj pa čmo drugega? ;) 
In ker imam sedaj precej časa, ga nekaj preživim tudi pred računalnikom. Sej se trudim počivat, ampak vsake toliko se pa vseeno dotaknem tipk, da vidim kaj je novega po svetu in da seveda ne bi kdo predolgo čakal na moj elektronski odgovor. ;) To se pač ne sme zgoditi, ne ne. :) Tako sem med svojim brskanjem našla par zanimivih reči, ki jih moram deliti z vami. Uživajte!! :)

+ this is something that I REALLY NEED and REALLY WANT! Isn't this just amazing??+ LOVE this super simple hairstyle!! 


+ Ha ha! Did this ever happened to you? :) I must admit there's been few times I did something like that. :) What can I say cute animals are my week spot and I can' helped myself. :) 


+ perfect birthday cake ... well maybe I will get it next year :)+ beautiful nails! don't you just love this wonderful color combination and this amazing gold flowers?? I so do!!! :)+ mmm this would be such a nice change - since I am only drinking teas this days

+ this could be really useful thing, ha? :) I like it! 


Stay beautiful, smart and true to yourself!

See you soon,
Manuela


Pin It

1 komentar:

  1. Tile predalčki so super! :) Sploh za drobnarije, ki jih nimam kam dati. :D
    Upam, da se kmalu pozdraviš! ;)

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.