ponedeljek, 21. november 2011

Komaj čakam .. in se po drugi strani bojim ..

Note to all my foregin friends: This is just a translation of the post called "I can't wait + I am afraid of ...," so if you understand slovenian language read on ... if not click ::HERE:: and read it in english. Thank you. ;)

Kot obljubljeno vam danes še v slovenščini (prevod te objave) razkrivam svoje razloge za veselje in po drugi strani majčkeno skrb. A o čem govorim? Beri dalje in izveš vse! :)

Stvari, ki jih komaj čakam in se jih že zelooo zeloo veselim:


+ že kar nekaj časa delam na izredno zanimivih zadevicah, ki vas bodo očarale, če ste ustvarjalne dušice. Komaj čakam, da vam jih pokažem, ker je v njih res ogromnoooo truda, dela, energije in še marsičesa. Torej, če tudi ti rad/-a ustvarjaš potem vsega tega nikakor ne smeš zamudit. Na več informacij pa bo treba še en majčken počakat, ker so nekatere stvari še v fazi pregovorov, druge že v fazi izdelave in tako naprej. Upam, da sem vas vsaj malo zainteresirala in da se boste sukali nekje v bližini, da ne zamudite kakšne pomembne informacije. ;)


+ Komaj komaj komaj čakam, da vsem "subscriberjem" pošljem nova sporočila. Če kdo ne ve kdo so te osebe: to ste vsi tisti, ki ste svoje ime in elektronski naslov vpisali v okenček na desni strani tega bloga. In zakaj komaj čakam? Ker bo v tem sporočilu zgodnje božično darilo za vsakega izmed vas!!! Aaaa!! To pa je super novica, kaj?? ;) Darilce bo lahko osrečilo tebe, ki prejmeš sporočilo ali pa ti z njim osrečiš koga drugega. 

In če slučajno še nisi naročen/-a na tovrstna sporočila, le pohiti. Ker omenjena pošta bo šla zelo kmalu na pot. In seveda ne želiš ostati praznih rok, kajne? 

* Vsi tisti, ki še niste prejeli paketa digitalnih listov "Walking on sunshine" ne skrbite. Listi bodo prav tako vključeni v sporočilce, ki bo prišlo na tvoj naslov. Tako, da bo vse urejeno. ;)



+ moj rojstni dan je resnično že za vogalom. Bliža se dan, ki ga čakam že od lanskega 25. novembra. Hihi. ;) Za nekaj darilc že vem kakšna bodo, ostala pa nisem uspela "zvohati." Jah... bo res treba počakati do petka. =)

+ nisem pozabila na raznorazne "zastonjčke," ki vam jih vsake toliko podarim na blogu. Zavihek "Free downloads" na vrhu tega bloga bo kmalu dobil nove zanimive in seveda brezplačne dodatke. Če si česa še posebej želiš, pa tega še ni, ali ni takšno kot si želiš - piši mi in potrudila se bom uslišati tvojo željo. ;) 

+ par dni nazaj sem spet "peglala" svoj Mastercard (standard). Ohhh a ti veš kaj pomeni O-G-R-O-M-N-O naročilo???? No če ne veš, lahko prideš pomagati našemu poštarju, ki bo verjetno komaj nesel. Držite pesti, da bo revež kmalu potrkal na moja vrata, ker poštar je definitivno lahko oseba, ki ti polepša ali pa zagreni dan. Pa ne zato, ker bi bil tak fejst poba (naš namreč ni,  kajti je že z eno nogo v penziji) ampak zato, ker nosi mnoge premnoge dragocenosti!! ;) In kaj bo v paketu?? Predvsem material za izdelavo nakita. Komaj čakammmm! :)


+ ta teden grem na prav posebno razstavo. Kakšno?? Pokažem slike, ko bo ta dogodek za mano. ;) Zato ne beži predaleč stran, da jih ne zamudiš. ;)

In stvari, ki se jih po drugi strani bojim ... 

- že kar nekaj časa delam na izredno zanimivih zadevicah, ki vas bodo očarale, če ste ustvarjalne dušice. Komaj čakam, da vam jih pokažem, ker je v njih res ogromnoooo truda, dela, energije in še marsičesa. Točno to!! Ogromno stvari vloženih v en izdelek, ki bo morda padel na plodna tla. Velik poudarek na MORDA. Po naravi dvomim v marsikatero stvar. In tudi sedaj je tako. Čeprav sem z vso svojo dušo v tem in verjamem, da bo na koncu vse ok ... ma še vedno te nekaj kljuva počasi v glavo in ti pravi "kaj pa če.." Ampak tudi tega "če-ja" se bomo rešili in na koncu bo res vse ok. Čisto 100% zadovoljna pa itak nikoli ne bom, ker verjamem, da stvar ni nikoli tako dobra, da se je ne bi dalo še malenkost izboljšati. ;)

- moj rojstni dan je resnično že za vogalom. Tako je! In čeprav se ga izredno veselim ... po drugi strani ne maram dogodkov, ki ti dajo vedeti, da se staraš in da čas res beži. Pa ne me narobe razumet - trenutno s svojimi leti nimam prav nobenih težav, me pa rojstni dnevi spomnejo, da jih bom najbrž kmalu imela. ;)

- par dni nazaj sem spet "peglala" svoj Mastercard. Ohhh a ti veš kaj pomeni O-G-R-O-M-N-O naročilo???? Jaaaa vemmmm!!! Ker bo kmalu mesec na okoli, ko bo treba plačati Mastercard račun in če me pa takrat ne bo bolela glava potem, pa res ne vem kdaj me bo. In kakšen je ta znesek?? Noup, aa-aa. Ne povem. Ne ne. Ignoriram dejstvo in se tolažim, da je pač vse bilo "nujno." Tako pač je z zalogami materiala - nikoli jih ni dovolj. ;) Vsak izgovor pa seveda prav pride. 

ta teden grem na prav posebno razstavo. In kaj me skrbi glede tega? Še ta vikend (ki je za nami) so napovedovali precej slabo vreme (sneg) ravno v času, ko naj bi si mi ogledali to razstavo. Držite pesti, da so se samo hecali, ker drugače ne bo najbolj fajn. Trenutna napoved je pa kar ok, tako da se zavestno odločim verjeti boljšim napovedim. ;)

In to je to - malce zmešnjave znotraj moje glave. No zdaj ni več tako zelo znotraj, kaj? Ko jo enkrat deliš s svetom je morda celo lažje videti pluse in minuse. Tako, da priporočam. ;) Ampak kaj ko je od dneva, ko sem to pisala v angleščini minilo že kar precej časa (do danes, ko prevajam v slovenščino). In seveda so zdaj v glavi novi plusi in minusi. Ampak o tem kdaj drugič. Mogoče ... če me ne bo preveč sram. ;) 

Bodite še naprej tako lepi, zdravi in pametni! 
Se "vidimo" kmalu. 

M. 

Pin It

2 komentarja:

  1. Polna si energije, lepo to. Komaj čakam, da vidim te tvoje nove izdelke gotovo bodo čudoviti. Ja rojstni dan pa na žalost ne more iti kar mimo nas. Mogoče pa bo vseeno lepo vremo, ko boš šla saj se velikokrt zmotijo. Uživaj v vsakem primeru.

    OdgovoriIzbriši
  2. OOO pri tebi se pa dogaja na polno :-)) in prav zanima me, kakšno presenečenje imaš?!

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.