sreda, 5. oktober 2011

CRAFT-alnica #40

Our first and only Slovenian challenge blog, named CRAFT-alnica, is today hosting challenge no. 40! What a great number, ha? Yes we are working on it more than a year and a half and it’s been a blast! Todays challenge is all about the Fall or should I say Autumn? ;) And I just made this lovely Butterfly Earrings in beautiful Fall colors. Enjoy your staying! :)

CRAFT-alnica vas tokrat vabi, da se nam pridružite na okroglem izzivu! :) To je že kar 40. po vrsti in resnično upamo, da se nam boste pridružile tudi na tokratnem izzivu, ki ga je izbrala Lili. In kakšna je tema? Naslov le-te je “Prihaja jesen.” Že imate kakšno zanimivo zamisel v glavi?? A seveda!!! Verjamem, da jo imate, zato le brž sedite za vašo ustvarjalno mizo in pričnite z delom. ;)

Sama sem se tokrat odločila, da izdelam nekaj kar še nikoli nisem za CRAFT-alnico. Vsaj ne da bi vedela. ;) In sicer je to kos nakita, natančneje uhančki. Ti, ki vam jih danes predstavljam so v čudovitih jesenskih barvah, s še bolj čudovitim metuljčkom na sebi. :)

Manuela_40

They will soon be available in my Etsy Shop, so check them out later. :)

Kmalu bodo tudi na voljo v moji Etsy trgovinici, zato jih ne zamudite, če so vam všeč. So pa eni zelo podobni že na voljo:

-.-Click here-.-

Have a nice day,

Manuela

Pin It

3 komentarji:

  1. Opala, tole je pa res lep izdelek. Le zakaj ne nosim uhančkov :(.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lili a ni to idealna prilika, da jih začneš nosit?? ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovite uhančke izdeluješ :-))

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.