četrtek, 6. oktober 2011

Trash Words / Umazane besede

Talking_1

I know for sure that you all experienced it at one point or another. Talking about you, but not in to your face, behind your back. Especially when you are younger, this things can get to you. You are convinced that everyone knows it and that this gossip has reach all the important people in your life. But guess what? Those really, I mean REALLY important people in your life knows you, the real you! And they can recognize and smell an evil gossip miles away! They won’t judge you, then won’t be disappointed in you, they will BE THERE for you. And if they don’t? They are NOT SO IMPORTANT after all. Trust me. I’ll learned the hard way – first hand experience. Those teach you a valuable lessen in your life and these kind of lessons should be passed on, so that everyone can learn from it.

I know you fell like no one could ever imagine how that fells like and this is just happening to you. But guess what? That’s not true at all! I’ve been there, I tried it all and I’m still here and no one even remembers it any more. People forget about this stupid thing, they let them go eventually and so should you.

Haters

I had always this strong filling of intuition. And whenever I got this strange vibe that something’s wrong with this person, do not trust her (yes, women, because they can hurt you the most) I immediately knew I had to keep an eye in this person. I was always right – something was wrong and her true colors showed up after a while.

I cried sometimes.

Yes I did. And I don’t fell ashamed about it. Talking behind your back, can be more powerful than a punch in your face. I’m talking about mean talking behind your back. It’s hard to clear your name when somebody puts a lot of effort to destroy it. But YOU CAN DO IT! You can fight them back and you will succeed! Just be true to yourself and show them who you really are.

Pig

Do not reach their level! You are better than that. Avoid any rude assets to make even. Karma is a bitch, you know? And she sure is! Much bigger bitch than all of them. :) Keep that in mind and lift your head up in the air, that will just confused them and someday they will realize how childish they were. Or maybe they don’t since – once a stupid ass, always … :) But that’s not your problem anymore, right? ;)

I realize that many of you don’t have this problem anymore. You are dealing with other stuff that life has bring to you. But you have to know one thing – my blog has a wide range of readers. Some of you may be 60 years old and some just 12 or even maybe less. And I am doing this for younger population, for those who came home from school today and don’t know how to deal with this kind of things. It’s easier sometimes when you know you are not alone in this mess and that it can be fixed. It just needs some extra time.

Be nice, stay beautiful and enjoy your life! This is the only opportunity you will get!

If you have your opinion about this topic leave me a comment, I will be glad to read it. And if you have something else to say, if you want me to share my opinion about something else just send me an email to: info@manuela-s.com and I’ll promise to work on that.

*+*+*+*+*+*+*

Don’t forget!!! The winner will be drawn tomorrow!!

split_1

“Govoriti o meni za mojim hrbtom?

To pomeni le eno – moje žiljenje je očitno bolj zanimivo kot je tvoje.”

Z zagotovostjo si upam trditi, da se je to zgodilo že vsakemu oz. vsaki izmed nas. Govoriti o tebi, za tvojih hrbtom seveda. Še posebej takrat, ko si mlajši ti takšne stvari pridejo do živega, vse do kosti. Prepričan si, da so že vsi zvedeli za “novico” in da je ta celo odsegla najbolj pomembne ljudi v tvojem življenju. Zavedati pa se moraš ene stvari – tisti ZARES POMEMBNI ljudje poznajo resnično tebe, vedo kdo si v duši. In prepoznajo laž, ki se skriva v vsem tem obrekovanju. Ne bodo te obsodili zaradi tega, ne bodo razočarani in najpomembnejše od vsega – tu bodo zate. In če tega ne storijo? Hja, potem pa že niso bili tako pomembni, kaj? Verjemi mi, ker vem o čem govorim. Preiskušeno iz prve roke. Takšne izkušnje te zagotovo naučijo največ, so pa tudi najtežje s katerimi se moramo spopasti, ker nanje ne gledamo objektivno. Naša čustva so namreč vpletena vanje in zato je včasih zelo težko videti stvari iz pravega zornega kota.

Verjamem, da se vsak zaveda kot da je sam v vsem tem. In da se to zagotovo dogaja samo meni! Ampak to niti približno ni res. Vsi smo bili v tem, sama sem dala to čez in ne dvomim o tem, da tudi ti zmoreš. Ljudje s časoma pozabijo na takšne reči, niti ne razmišljajo več o njih. In ravno to je bistvo tega kar moraš storiti tudi ti.

“Tvoji sovražniki v resnici sploh ne spovražijo tebe. Sovražijo sebe,

ker si ti vse to kar si sami želijo biti.”

Vedno me je spremljala močna intuicija. In ko sem od neke osebe začutila to čudno, neopisljivo vibracijo, ki mi ni bila všeč, sem vedela, da je to to. Če osebi ne zaupaš prvič, ji ne zaupaš nikoli. In čeprav so me vsi “nejeverni Janezi” vedno prepričevali, da nimam prav in da to pa že ne more biti res, se je s časoma pokazala prava “barva” takšnih ljudi. In imela sem prav – vedno. Zato sedaj še bolj pozorno prisluhnem tihemu glasu, ki ti vedno pove, ko kaj ne “štima,” kot bi rekli pri nas. Enostavno veš in prav je, da ta tihi nasvet tudi upoštevaš. 

Jokala sem.

Seveda. Kdo pa ne? Ko ti nekaj zaboli veliko bolj, kot pa če bi ti nekdo povzročil dejansko bolečino, bolj kot če bi dobila “eno okoli kepe” :), ti enostavno ne preostane nič drugega kot da solze sperejo vso bolečino. In potem je boljše. Ni lahko popraviti velikansko škodo, ki jo nekdo naredi že samo s tem, ko odpre svoja usta. Nihče ne pravi, da se bo to zgodilo čez noč ali pa v eni urici. Traja veliko dlje, ampak vsak to zmore! Ne obupaj prehitro in verjamem, da bo sreča na tvoji strani. ;)

“Nikoli se ne ruvaj s prašičem. Oba bosta umazana,

le da bo prašič pri tem še užival.”

Nikakor pa se ne spuščaj na njihov nivo! Ne bodi ista / isti, kot nekdo, ki te je tako zelo prizadel. Ne poslužij se umazanih igric, ker tako se nič ne opere – le še bolj zamaže. Sama verjamem v karmo in v stavek “Sve se vrati, sve se plati” ali v slovenščini “Vse s vrača, vse se plača.” Toliko ljud je že (mastno) plačalo svoje grehe, da ni šment, da ne bi vsak dobil kar si zasluži. Zato le pazi na kateri strani si, ker palica deluje v obe smeri. Včasih samo traja malo dlje, da pride do tebe. Ko pa pride … uff boli! ;) Ampak o tem kdaj drugič.

Vedno hodi naokoli s ponosom in dvignjeno glavo, ker le tako nevtraliziraš nekoga, ki širi okoli govorice. Morda bodo nekoč spoznali kako otročje je bilo takšno ravnanje. Mogoče ne bodo nikoli dojeli / dojele … ampak to več ni tvoj problem, kajne? ;)

Verjetno vas je veliko takšnih, ki to berete in razmišljate o tem, da takšnih problemov nimate. Ampak verjetno bi za tem stavkom morala stati beseda “več” – “Takšnih problemov nimam VEČ.” Ker ko ljudje enkrat odrastejo se večina njih ukvarja z drugimi težavami, tistimi, ki jih piše življenje samo po sebi. Vedeti pa morate eno stvar – populacija bralcev tega bloga je zelooo široka in med vami je tudi veliko mlajših oseb. Tistih katerim so pisane te vrstice. Tistim, ki se ravno danes vračajo iz šole, sklonjene glave ter se sprašujejo kam to vodi. In če bo samo eni takšni osebi lažje ob branju the vrstic … jah je moj namen dosežen v popolnosti! Vsi starejši pa UŽIVAJTE v drugačnih skrbeh o katerih bomo morda govorili kdaj drugič. ;) Čeprav o zdravju vam bom bolj težko kaj povedala, pri svojih 23-ih letih … lahko pa malo jamram, če bo kaj pomagalo. ;)

Imejte se fajn, bodite lepi, zdravi, pametni in ustvarjalni še naprej!

Če pa mi želi kdo kaj sporoči (in to ne želi preko komentarjev, ki jih najdete spodaj) mi lahko piše na: info@manuela-s.com

*+*+*+*+*+*+*

Ne pozabi na:

Zmagovalec bo znan že jutri tako, da loviš zadnjo priložnost za sodelovanje!! ;)

Pin It

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.