četrtek, 16. september 2010

Vse, razen čestitka / Anything, but a card

Hanna & Friends #62

Vse, razen čestitke je tokrat dovoljeno na novem izzivu pri Hanna & Friends. Upam, da tema ni pretežka in prepričana sem da se bo našlo veliko zanimiv idej kaj ustvariti, če želite sodelovati. Vabljeni seveda vsi – kajti prav lepo je videti kakšen “znan” obraz in slovensko ime med prijavljenimi na izziv.

Sama sem se odločila za eno izredno hitro varianto “oblečene” beležke, kajti prostega časa v zadnjih dnevih ni bilo veliko. Zakaj? Odgovor najdete na koncu te objave. :)

Notebook_Magnolia_Tilda

Hi there! Thank you for stopping by. It’s time for another great challenge over at Hanna & Friends. We would like to see “Anything, but a card.” Fell free to join us and participate this week, because we would like to see all your amazing creations. :) I decided to do this pretty easy notebook, because time is not my best friend for a while now. If only I could make a day longer for few hours! But sadly that doesn't work that way.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Lunika_1

My poor little doggie has bladder infection so she needs extra care and it’s hard to craft when she’s around. I hope she will be better soon, because it’s so hard to see her ill like that. I’m just happy she’s such a brave dog and you wouldn't even tell that is something wrong with her until you spend some time with her. She needs to pee constantly. So keep your fingers crossed that all those antibiotics that she needs to eat will do miracles. ;) I’ll keep you posted  in case you are interested in her health. :)

Lunika_2

Torej čas že tako ali tako ni bil nikoli moj zaveznik, zadnje dni je pa že kar moj sovražnik. Uboga Luna je staknila vnetje mehurja in zadnje dva dneva smo bili že 2x pri veterinarju, dobila je že 4 inekcije in en kup antibiotikov, ki jih mora pojesti. Torej prav nič zabavno se nimamo trenutno. Se pa še posebej veliko “cartamo,” kar pa mali gospodični seveda ustreza. Na srečo je njen karakter tako hiperaktivno vesel, da se na prvi pogled zdi, da sploh ni nič narobe z njo. Ampak žal kaj kmalu opaziš, da je res bolna, saj lula na vsake pol metra. :( Fajn držite pesti, da se čimprej pozdravimo in da vse te tegobe minejo. :) Sama pa bom poročala o njenem zdravju, za vse tiste, ki jo poznate (oziroma si jo zelo želite spoznati, ker vem, da je tudi takšnih nekaj :) in si želite vedeti kako smo kaj. :))

Lep pozdrav do prihodnjič!

Have a nice and healthy :) day!

Pin It

5 komentarjev:

  1. Super preobrazba beležkice!

    Luni pa en velik objemček in veliko zdravja! Pa da bi bilo jemanje antibiotikov čim lažje! :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Samo ne je preveč razvajati, naš pesjan ima kar nekaj problemov potem z navajanjem na stare tire in potem še par dni, ko je že vse mimo igra obogega kužka, ki ga je nuuuujno treba pocartat, ker takoooo trpi:)

    Ampak vseeno ji daj enega poljubčka še zame pa da hitro pozdravi svoj mehurček

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala obema za lepe želje. :)) Asyyka malenkost je že prepozno za "nerazvajanje." Naša Lunika vse po vrsti ovija okrog prsta/krempeljčka. :)) Zdaj ko je bolna pa itak. Se bi sam cartala pa stiskala. :P

    OdgovoriIzbriši
  4. I am sorry your little dog is sick...what a sweet dog!

    Thanks for visiting my blog and congratulation for being a member of the 7 Kids Design Team! Your projects are fabulous!

    Happy Crafting,
    Lisa

    OdgovoriIzbriši
  5. :( boga


    Mislim, da sem vaju zadnjič videla v Črnomlju :)

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.