sreda, 22. september 2010

Whiff of Joy (DT) + CRAFT-alnica

 

WoJChallengeLogo  CRAFT-alnica

Danes se pričenja nov izziv na CRAFT-alnici!! :)) Želimo videti nekaj “Bleščečega,” zato le hitro vzemite svoje bleščeče stvari v roke in brž na delo. :) Pri Whiff of Joy-u pa bi radi videli izdelek , ki na sebi nosi zahvalo. Ni pretežko, kajne? :))

Hi there! Thank you so much for stopping by today! It’s my first challenge over at Whiff of Joy challenge blog – as an DT member! What a great feeling! Words can’t describe it. :) We would like to see some “Thank you” card this week. I think this should not be to hard. And it’s also WOJ challenge blog 2nd anniversary. Congratulation ladies!! :)

And at CRAFT-alnica (first and only Slovenian challenge blog) we would like to see something sparkly. :)

Here is my card:

Manuela

In kje vse so bleščice se sprašujete? Scrapbook papir v ozadju je v celoti posut z bleščicami, odtisek je pobarvan z Glossy accents, metuljček je iz svetlečega papirja, rdeča rožica je posprejena z Glimmer mist sprejem, rumeno-zelene rožice (levo zgoraj) so prav tako prebarvane z Glossy accents in dodala sem en kup srebrnih rožic na čestitko. Mislim, da je kar dovolj bleščeča, čeprav se na fotografiji tega žal ne vidi. :(  

This card it’s so sparkly, even if it not looks that way. Scrapbook paper is covered with glitters, I also used a lot of Glossy accents (image, flowers), Glimmer mist and all those little silver flowers.

Lepo se imejte do prihodnjič!

Have a nice day!

Pin It

9 komentarjev:

 1. Na fotki se res ne vidi, da bi bila čestitka bleščeča, zato ne vem, če ti jo bodo sprejeli na Craftalnici in WOJ izzivu :) Le oni rdeči bunkici se malo bleščita.
  Ne, saj ti verjamem in napišem, da je čudovita. Si prava mojstrica kiči-miči voščilnic. Kiči-miči je zame pohvala, da ne boš narobe razumela :)

  OdgovoriIzbriši
 2. A jest sem se pa tako trudila z bleščicami :-)), všeč mi je tvoja , pisana voščilnica, sama imam tudi rada malo Kiči -miči.

  OdgovoriIzbriši
 3. Luštna čestitka in na fotografiji se res ne vidi nekega velikega bleščanja. Ampak , ponavadi je v resnici mnogokrat čisto drugače:):)

  OdgovoriIzbriši
 4. Delightfully bright colours & I love the image with that butterfly added & the stitching around the edge of your image panel.
  Paula (PEP)
  http://pepcraftchallexp.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 5. Stunning card hun, the colours and details are gorgeous as is your colouring! So glad to have you on the team! hugs, Jane xxx

  OdgovoriIzbriši
 6. Such a gorgeous card Manuela. Love the colours you've used and the details also. Hugs Michele x

  OdgovoriIzbriši
 7. Škoda, da se bleščic ne vidi - mogoče si pa slikala pod premočno lučjo+bliskavica.

  Spet žive barve :) zelooo všeč :)

  OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.