sreda, 8. september 2010

Gremo v šolo! / Lets go to school!

Takšno ime nosi tokratni izziv na CRAFT-alnici. Temo je izbrala Lili, zato ne pozabite pokukati na CRAFT-alnici ter si pobliže ogledati njen in Simonin izdelek. Oba sta čudovita! :)

Sama sem dolgo tuhatala česa naj se lotim in na koncu stuhtala, da bo najboljše, če naredim nekaj vsesplošno uporabnega – knjižna kazala in magnetke. Vsi, ki se sprašujete kako je to povezano s šolo, naj vam malo pomagam. Kazala so v času šole in (obveznega) učenja ter (obveznega + neobveznega) branja (bolj/manj zanimivih) knjig nujno potreben pripomoček! Brez tega ne gre, ker drugače porabiš 10 minu, da najdeš stran na kateri si ostal. In ker je čas dragocena zadevščina, je boljše imeti kazalo in tako prihraniti tistih 10 minut iskanja.

Magnetki so pa moja (skoraj) prva asociacija na šolske table. Glede na svojo starost (mladost) sodim v tiste generacije, ki so preiskusile radosti obeh tabel – tako zelenih (ki jih ni bilo prav nič lepo čistiti) kot tudi belih, magnetnih. Šolski magnetki so bili vedno enolično dolgočasni in zato sem razmišljala kako bi bilo, če bi učitelji uporabljali malce bolj vesele magnetke. A ne bi bilo fino? Jaz bi bila navdušena! No svojih magnetkov ne bom odnesla v šolo (razen, če me kdo lepo prosi :))) hehe), bodo pa prav prišli tudi pri nas doma, na naši (manjši različici) šolski tabli. Vse skupaj (magnetki & kazala) pa je zapakirano v tole mini škatlico.

Skatlica_1

Hi there! Nice to have you here! It’s Wednesday again and it’s time for some crafting over at CRAFT-alnica. We would like to see something “Lets go to school” themed. And I did about this theme quite a while, and then I decided to do something nice and useful. And I did it! I did three magnets, three bookmarks and one little box to put all those things in it. Magnets are very useful if you have whiteboards at home and you are using it for some study notes or anything like that.  And we all know that you have to read a lot of books while studying so it’s nice to have some small and cute bookmarks – it makes reading so much more fun. Don’t you think so?

Skatlica_2

Kazala:  Bookmarks:

Skatlica_3

Magnetki: Magnets:

Skatlica_4 

**************************************************************

Ne pozabite, da lahko še vedno osvojite SKRINJO ZAKLADOV, od katere vas loči le še par klikov! Več o tem si preberite ~tukaj~

Žreb bom zaključila že čez manj kot 3 dni, zato pohitite, če želite sodelovati!! Spremljate roza urico na desni strani bloga, ki odšteva še zadnje ure do žreba!!

**************************************************************

Lepo se imejte do prihodnjič!

Have a nice day and thank you so much for stopping by!

Pin It

5 komentarjev:

  1. Krasna pisana škatlica, pa še prazna ni :-))
    Kazala in magnetki so čudoviti!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, dobra ideja z magnetki in kazali. Vsekakor je asociacija na 'gremo v šolo' in strinjam se, da bi bilo malo drugače, če bi takšni pisani magnetki krasili tablo. Vprašanje je samo, kako dolgo bi se obdržali :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako zelo kjut! Od škatlice, do kazal in magnetkov vse je zelo luštno. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Zanimive in zelo praktične so tvoje asociacije ob besedi šola :-)).
    Strinjam se z vladko, da tako luštni magnetki ne bi dolgo obstali na šolski magnetni tabli.

    OdgovoriIzbriši
  5. WOW! This is so lovely! The box is very pritty and I adore your pins and magnets! xx Bianca

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.