nedelja, 24. avgust 2008

Panduro deklici

Čestitko-manija ne da miru tako da so včeraj ob dveh ponoči nastajale nove čestitke. Dokončane pa so bile danes dopoldan.

Ena malo bolj nežna Panduro deklica. Sem si zaželela umirjenih barv po vseh živih, ki sem jih zadnje čase uporabljala. Ozadje je embosirano z Cuttlebugom (in osenčeno z blazinicami za štampiljke), prav tako spodnji trakec, ki je v bistvu pavs papir. Me je zanimalo kako se obnese hrošček in pavs papir in sem zelo zadovoljna z rezultatom. Je pa pavs pritrjen z razcepki na svetlo zelen list. Panduro deklica je pobarvana z Letraset Tri markerji.



Žive barve me seveda še vedno premamijo, da jih vzamem v roke. In tako je nastala še ena Panduro deklica, ki je prav tako kot zgornja pobavana z Letraset Tria Markerji. Izrezana je s Shape Cutterjem in prilepljena na embosiran oval. Pri izdelavi ozadja mi je zopet priskočil na pomoč moj hrošček. Ozadje je poudarjeno z belo blazinico za štampiljke. Vogali pa so odrezani z Fiskarsovo kotno štanco. Na svilen trak so prilepljene rdeče samolepilne rožice.
To bi bilo vse za danes. No mogoče mi spet ne bo dalo miru pa bom še kaj naredila. :) Je zelo verjetno, da se kaj takšnega zgodi. :) Pin It

2 komentarja:

  1. Čestitki sta zelo lepi, prav prečudoviti, kar tako naprej;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala. Me veseli, da so ti všeč. :)

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.