četrtek, 28. avgust 2008

Čestitka za malo dojenčico

Končno smo jo dočakali in je bilo treba nahitro naredit čestitko. Nisem je hotela narediti vse do zadnjega, ker nismo vedeli katerega spola sploh bo. :) Sem si pa zamislila ali modro ali roza varianto. Nevtralne barve niso prišle v poštev. Tako da smo lepo živčno čakali dan za dnem, kdaj bo telefon zvonil. In je prababica prva izvedela, za tem pa seveda še vsi ostali. :)

Panuro deklica je kot vedno pobarvana z TriaMarkerji, ozadje je embosirano s Cuttlebugom, rožica je prav tako narejena s hroščkom, v spodnjem delu čestitke pa je trakec z malimi roza nogicami. :) Tak bejbi fensi. :)


Notranjost sem imela namen še malo bolj okrasit, ampak mi je zmanjkalo moči, ker je bila ura že veliko preveč (končala sem jo ob dveh ponoči). No pa sej po eni strani je tako še boljše, ker drugače bi bila v resni nevarnosti, da postane preveč kiči tale čestitka. :)

Srček in rožica sta štampiljki pobarvani z TriaMarkerji. Vijolična podlaga je ob robovih pikana, luknjice pa so potem še povezane s temo vijoličnim Sakurinim pisalom.


Lepo bodite :) Pin It

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.