torek, 20. marec 2012

Weird Fact about me {9}


* Junk food - I can't help myself. *


Oh well ... I really do my best but, junk food is so goooood that sometimes I just can't helped myself! McDonalds, Pizza, ... should I go any further?? No?? Ok, I won't - because just writing this down makes me so hungry.  

I don't eat that much at all - for example I never ever in my life ate whole McChicken, I usually eat only half of it and I'm full. But still - I love it and I'm not willing to give it up. No matter what! :) And Coca-cola is obviously something that goes so perfect with McDonalds food, don't you think so? ;)

So I didn't write this down so that I will make myself stop eating unhealthy - no, I just did it because I would like YOU to know that you're not alone. And if you ever need a company for some junk food eating - I'm HERE! Give me a call and I will help you out! :)) 

♥     ♥   ♥     ♥  

* Hitra hrana - ne morem (ne želim) si pomagati. *


Tako zelo se trudim, da je ne bi jedla (hitre hrane namreč), ampak roko na srce (skoraj) vedno podležem in se predam užitkom. :) 

Naj pojasnim eno malo malenkost - nikoli ne pojem veliko. V življenju še nisem pojedla cel McChicken recimo (ustavim se nekje pri polovici, ostalo ne zmorem več). Tudi polovico velike pice ne zmorem pojesti. To je pomemben podatek, ker poznam veliko deklet, ki brez težav pomalcajo veliko pico same! Jaz kot rečeno še polovice ne pojem - nikoli! 

Tako da ne pojem veliko, jem pa pogosto te stvari, ker so mi dobre. :) In teh besed ne pišem zato, ker se želim poboljšati (enostavno nisem tako zelo optimistična, da bi verjela da je to sploh možno), ampak pač samo povem. ;) Če bo kdo kdaj potreboval družbo za v McDonalds ali pa za na kakšno pico ... poznate moj mail, nekateri tudi mojo telefonsko številko, pa mi javite. Grem zraven! :) 

Pin It

1 komentar:

  1. He he, tudi sama poznam ta občutek. Sicer nisem redni odjemalec, ampak tu in tam pa me prime taka velika želja, da mi nobeden ne more preprečiti, da si ne bi privoščila kakšen hamburger in krompirček.

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.