sreda, 7. september 2011

Fotografiji kot inspiracija ~ 38

CRAFT-alnica ima za vas NOV izziv, ki nosi zelo zanimiv naslov – “Fotografiji kot inspiracija.” Na voljo sta vam namreč kar dve fotografiji, ki naj vam služita kot polje idej. :) Ideja za izdelek pa lahko nastane na podlagi barv, motivov, predmetov ali morda oblik, ki jih najdete na eni izmed fotografij. In kakšni sta ti dve fotografiji??

#1:

#2:

Moj izdelek za tokratni izziv je poročna čestitka, ki je že par dni (od sobote;) ) v rokah mladoporočencev. Moje želje (pred samo izdelavo) so bile sila preproste: naj bo enostavna, pa ne tako enostavna, kot da jo je naredil nekdo z levo roko, naj bo v barvah šampanjca, morda malo zlatega lesketa, obvezno še kanček beline, hmm pa če je kaj srebrnega tudi ne škodi, uuu pa nežno modra bo tuzdi super! :) In tako je nastala sledeča čestitka:

Manuela_38

Tokrat imamo za vas malce drugačno nagrado – če jo želite pa najprej pokukajte na CRAFT-alnico, kjer dobite več informacij. ;)

Ne pozabite pokukati še k: Simoni (BojaMoja), Lili in Janji, ter seveda sodelovati na CRAFT-alnici.

Vsi tisti, ki radi berete zagotovo potrebujete tudi priročno kazalo, ki naj bo hkrati še čudovitih barv, kajne? ;) No če imam prav in če res potrebuješ nekaj takšnega pokukaj na spodnjo povezavo (klikni na slikico) in si poišči svoje naj kazalce! ;)

Lepo se imejte do prihodnjič,

Manuela

Pin It

4 komentarji:

  1. Z fotkami si zadela "žebljico na glavico",meni tako pisana na kožo je seveda rjavo bela kombinacija. Tvoja voščilnica pa je tudi prelepa, tako preprosta a vseeno bogata.

    OdgovoriIzbriši
  2. Tvoja voščilnica je zelo lepa in verjamem, da sta je bila prejemnika vesela. Všeč mi je, kako si skladno uredila barve in s preprosto obliko jo še dodatno obogatila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitka deluje preprosto in elegantno. Barve so čudovite. Res lepa čestitka!

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.