petek, 2. julij 2010

Nekaj novega, nekaj starega / Something new, something old ~DT member~

V gimnaziji smo imeli profesorico angleščine, ki je (skoraj) vsakič, ko je stopila skozi vrata, pozdravila razred in vprašala: “Hello! What’s new?” In mi smo vsakič posebej odgovorili: “Not much” ali “Nothing.” Njen odgovor je bil: “Oh so. No news is great news, remember that.” Pa še prevod tega pogovora, za vse, ki ste ure angleščine (izberi med naštetim) ne imeli/prespali/prešpricali/težko razumeli. :) Torej profesorica je vprašala kaj je novega, naš odgovor je skoraj vedno bil, da ni nič novega in ona je nato dejala, da “nič novic je dobra novica.” Nekaj takšnega, no. V angleščini se definitivno lepše sliši oz. bere. Veliko je bilo primerov, ko sem se 100% strinjala z njeno trditvijo in je bilo resnično lepše, ko novic ni bilo (takrat, ko so bile le-te slabe). Ampak današnja se definitivno šteje med odlične novice! :)

Tab iz 7 Kids College Fund me je povabila, da se pridružim novem ustvarjalnem timu njene trgovine. Tako, da me čaka že tretje mesto članice ustvarjalnega tima (poleg seveda CRAFT-alnice in Hanna & Friends Challenge blog). :))

7kidslogobuttonS klikom na slikico obiščete trgovino, ki vam nudi ogromno ogromno ustvarjalnega materiala – od najrazličnejših štampiljk, dodatkov, papirja, nestijev, dodatkov za Cuttlebug-a, pa še kaj bi se našlo.

Slika

Zato le pokukajte v trgovino  7 Kids College fund in zapravite še kak evrček zame. :) Vesela bom, če boste povezavo obiskovali iz mojega bloga saj si tako nabiram točke in vam bom na tak način kaj kmalu lahko ponudila tudi kakšen blog Candy za vse, ki pridno klikate in kupujete v trgovini (pa tudi za tiste, ki ne boste nič zapravljali, bo kakšna nagradica). Vsake toliko imajo tudi odlične kupone s popusti, ki vam prihranijo veliko denarja. Zagotovo vas bom o njih obveščala tudi tukaj na svojem blogu, da ne zamudite kakšne super priložnosti za prihranek. ;)

Oglejte si tudi blog 7 Kids College Fund, kjer so predstavljene ostale članice tima.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Hi there! It has been a great week so far. You wonder why, don’t you? :) Tab invited me to be part of her fantastic DT over at 7 Kids College Fund! Oh my I was so excited about this fabulous news! This is my third DT membership (my first was over at CRAFT-alnica (first and only Slovenian blog challenge), I’m also an owner of it and my second is over at Hanna & Friends Challenge blog).

7kidslogobuttonClick on the image to visit the store. 

So be sure to look over at 7 Kids College Fund, you’ll be surprised how many awesome things they have in their store! Shipping is fast and prices are great! And don’t miss their coupon codes, you can save a lot of money using them. I’ll make sure to post them here on my blog so you can buy things cheaper. ;)

Also you are welcome to check out 7 Kids College Fund blog and look over at all those talented ladies that just became DT members. :)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Na CRAFT-alnici iščemo novo/-e članico/-e Ustvarjalnega tima, zato ne pozabite poslati svojih prijav na craft.alnica@gmail.com. V njej napišite nekaj na kratko o sebi in dodajte tudi povezavo do vašega bloga.

Časa za prijavo imate še 12 dni, saj se rok (za prijave) izteče 14. julija

Imate pa še 4 dni in nekaj ur časa, da se prijavite na Izziv #7 ~ Rožice. Zato ne zamudite te priložnosti. :)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Pridružite se mi tudi na Facebook-u, ki je bil nekaj časa malenkost zapostavljen, ampak obljubim da bo kmalu spet vse ažurno pa tudi kakšna nagradica za vse, ki boste postali oboževalci moje Facebook strani, se obeta. ;) Zato le hitro kliknite na gumbek “Postani oboževalec.” :)

Kliknite na slikico.

­­­

Lepo se imejte!

Have a nice day!

Pin It

8 komentarjev:

  1. Congratulations, Manuela, your work is absolutely amazing! Been drooling over your Prismas colouring a while here!
    So glad to be in the team with you!
    Hugs
    Annika

    OdgovoriIzbriši
  2. Manuela, rada bi te opozorila, da linki na trovino ne dela. Najbrž je pomembno, da dela in da se vidi od kje je bil dostop do trgovine, zato sem te opozorila. Sicer pa že komaj čakam tvojih novih izdelkov.

    Mi še zaupaš kakšne dimenzije so tvoje čestitke - jaz delam 10,5*15 in ugotavljam, da so mogoče malo majhne.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tanja HVALA ti za opozorilo! Sem popravila napakico, ki je onemogočala dostop do trgovine. Sedaj pa bo šlo. :)

    Uff moje čestitke so čisto različnih dimenzij. Nekatere večje, nekatere manjše - odvisno od tega v katero kuverto jih bo treba pospraviti in seveda od motiva. Če je le-ta večji so tudi čestitke večje. Bom jih par premerila in ti napišem njihove velikosti, da si jih boš lažje predstavljala. ;)

    Lep pozdrav,
    M.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ekola sem premerila nekaj čestitk, ki jih še imam doma.

    Ta čestitka meri: 12x17 cm (ko je zaprta)

    Ta čestitka s Tildiko meri: 16 x 16,5 cm

    Ta čestitka s piratko meri: 15 x 19,5 cm

    Ja moje so res malce večje od tvojih. :) Kot rečeno - jaz prilagajam velikosti glede na motiv, postavitev, kuverto v katero jo želim spraviti, itd.

    Upam, da so ti bili odgovori vsaj malo v pomoč. ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Manuela ČESTITKE in to si zagotovo zaslužiš in bo padlo še kakšno članstvo, saj si čudovita ustvarjalka! Tvoji izdelki so prava paša za oči :-))

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitam !Lepo ustvarjaj še naprej!

    OdgovoriIzbriši
  7. Čestitke Manuela in veliko veselja pri novih izzivih. Sem že šnofala po trgovini :)

    OdgovoriIzbriši
  8. čestitke manuela,ma sploh ni presenetilo, saj so tvoji izdelki naravnost čudoviti.

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.