sobota, 26. maj 2012

So new, so sparkly

Hello there, 

lately I've been doing on some new, special, very sparkly Jewelry designs. And I love it beyond and above, it's so perfect for hot spring and summer days! Some are with big glitters, some just sparkle so good you'll have to own a piece, trust me on that. I'm trying so hard not to made myself one pair of each I have in the store right now. That's so crazy! 

And the best part - you can wear them as day or night jewelry, thats how cool they are! ;) 

So here we go - this is just one small part of the colors I have, but these are the earrings that are already available in my shop (or will be there very very soon). I'm adding new colors in it daily, but if you don't feel like waiting for your perfect color to come available just send me a message and we'll talk all about it and I'll be super happy to make for you anything you want! Yes, I'm actually that polite. :)


Poletje prihaja in z njim tudi nore in odštekane barve, ki jih marsikdo med letom ne preferira najbolj ... poleti pa marsikatera zavora popusti. ;) In prav je tako! Čeprav sem sama skozi vse leto nagnjena k različnim barvam, priznam, da mi pozimi ponavadi pašejo drugačni odtenki, kot pa poleti. Toplo sonce da poseben čar marsikateri barvi in zato je nastala nova kolekcija nakita, ki je še bolj pisana, vesela, zabavna in predvsem nepogrešljiva! ;) Našlo pa se bo marsikaj tudi za tiste bolj umirjene dušice, za tiste, ki imate tudi poleti radi umirjeno eleganco in ne preveč iztopajoče barve. Seveda sem mislila tudi na vas! ;) 

Uhančki, ki vam jih danes predstavljam so večinoma že na poličkah moje Etsy trgovinice. Če pa kateri še niso, bodo tam zelooo zeloo kmalu pristali, kajti novi pisani parčki uhančkov kar skačejo na police, ki se šibijo od najrazličnejših dobrot. ;) 
Če tvoje najljubše barve (še) ni med predstavljenimi uhančki, mi lahko pišeš in se pomenimo o vsem, ter hkrati še naredimo perfekten parček uhančkov, ki bodo krasili tvoja ušesa. :)) Čisto preprosto in enostavno. 










If you love color of the earrings, but doesn't particularly like the shape of the size of them - let me know! Will be happy to make you any custom order you want! :)

And if you want to check out other sparkly jewelry, go -HERE- and see if you'll find anything you like.

Love you all, 
M.

Pin It

1 komentar:

  1. Prekrasni so Manuela. Meni sta sploh ta prve dva uau, tako lepi barvi. LP

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.