torek, 29. maj 2012

Weird Fact about me {13}


I love my iPhone!I really do. With all my heart. Our love is unconditional.

It's the last thing I touch before I go to bed and the first thing I touch when I wake up. I don't even know when I become so obsessed with it, but I kind a am.

I nag to M. sometimes about how obsessed he is with his iPhone, but truth to be told I'm not that far from him. Oh no ... our love towards our phones is crazy sometimes. :) But at the same time there are days when I barley touch it. Whole day! So I guess I'm not that messed up after all ... at least not for now. ;) 


Obožujem svoj telefon!Resnično ga. Obožujem. Z vsem svojim srcem. 

Je zadnja stvar, ki se je dotaknem predno zaspim in prva, ko se spet zbudim. Še zavedam se ne kdaj sem postala tako zelo odvisna ... kar zgodilo se je. 

Včasih sitnarim M., če "predolgo visi" na svojem iPhonu  ... in potem se zavem! Saj nisem nič boljša! Včasih še hujša! Jah .. očitno oba obožujeva svoja tulilifončka. ;) 

Res pa je, da pride dan, ko sploh ne vem kje točno je moj telefon in do večera sploh ne vidim, če me je kdo potreboval ali ne. Tako, da: znam se odkolopiti - le če si to res želim. ;) Samo kaj ko me potem pričaka en kup neodgovorjenih mailov in stvari, ki jih je treba postoriti, če ne prej pa pozno zvečer. Tako, da kdo bi vedel kaj je boljše ... 


Pin It

Ni komentarjev:

Objava komentarja

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.