četrtek, 5. avgust 2010

Blogoversary


Pred natanko dvema letoma je luč sveta ugledala moja prva objava na tem blogu! Marsikaj se je spremenilo od takrat in prav smešno je pogledati kakšno izmed tistih starih objav. Ampak tako pač je in verjamem, da bosta naslednji dve leti minili prav tako hitro kot sta prvi dve. Na mojem ustvarjalnem delu življenja se ta hip odvija kar precej stvari in kljub oblici dela je vedno zabavno in čudovito hkrati. Vse stresne in napete trenutke pa tako ali tako pozabiš, ko je končno izdelek narejen in pripravljen na objavo ter na predstavitev širokemu spektru obiskovalcev, ki se vsakič ustavijo na mojem blogu. Neprecenljiv je trenutek, ko vidiš da te spremljajo na drugem koncu sveta (Costa Rica, Indija, Japonska, Argentina, Egipt, Indonezija, Nova Zelandija, ZDA, Nemčija, Mehika, Brazilija, itd.) in hkrati v sosednji občini. :) Res raznoliko in široko občinstvo! :) 

V kratkem lahko pričakujete mali blog candy za nekoga izmed vas, izbranega z naključnim žrebom. Zato pozorno spremljajte prihodnje objave in ne zamudite svoje priložnosti. Posebno darilce pa bo tudi na moji Facebook strani, Manuelina ustvarjanja, zato pohitite tam in postanite oboževalci strani, če želite tudi tam dobiti prav posebno darilce. :) 

Danes pa vam pokažem še nekaj slikic male Lune, ki ravno na današnji dan praznuje svojih 6 mesecev! :) Vse najboljše, Luna! :)) Čudovito naključje je bilo, da ji je poštar ravno danes prinesel darilce, ki sem ga pred dnevi naročila iz Amerike! Pokažem ga v prihodnjih dneh, zato ne zamudite tudi te objave. :) 



Hi! It's my blogoversary today and I can hardly belive that's been 2 years since I start writing this blog! I hope you like it here and I am so happy to see people visiting my blog from all over the world. Thank you so much for all your lovely comments, I really appreciate everyone of them. 



Today I will just show you few pictures of my sweetie, Luna. :) She also have her birthday today (6 months). :) And she receive such a cool gift, you'll see it in a few days. ;) 



Have a nice day! Thanks for stopping by.

Lepo se imejte do prihodnjič!

Pin It

5 komentarjev:

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.