sreda, 7. julij 2010

Tilda z žabico / Tilda with a little frog

Mala1CRAFT-alnica vas zopet vabi k sodelovanju vse, ki radi ustvarjate. Tokrat je temo izziva izbrala Simona, ki se je odločila za postavitev, katere se morate držati, če želite sodelovati. :)

skica 

Tilda z žabico je prispela k meni že precej dolgo nazaj, vendar žal do današnjega dne ni prišla na vrsto. Kot mnoge druge mi je bila ta štampiljka všeč prvič, ko sem jo videla in resnično je bilo samo vprašanje časa kdaj jo bom kupila. :) Tudi vi jo lahko kupite v 7 Kids College Fund ~klikni tukaj~

1

Gumbki so sicer iz domačih zalog, vendar jih veliko najdete tudi tukaj. Robovi na čestitki so narejeni s Martha Stewart štanco, motiv je pobarvan s PrismaColor barvicami.  Scrapbook papirji so Basic Grey in Cosmo Cricket.

Hi there! We have another great challenge over at CRAFT-alnica and this is my card made by a sketch. This Fairy Tilda looks so lovely that I have to have her. :) If you don’t own her allready go to the 7 Kids College Fund and order this cute stamp asap! :) Buttons are from my stash, but you can find a lot of them if you click here. I use  Martha Stewart border punch (love this one!) and  PrismaColor pencils to color my image.  Papers are from Basic Grey and Cosmo Cricket.

2

Ne pozabite torej sodelovati na tokratnem izzivu in tudi pokukati k Simoni in Vladki, ter preveriti kaj sta ustvarili. Tudi tokrat imamo gostjo ustvarjalnega tima – Amikadejo. Ne pozabiti obiskati tudi nje. ;)

3

 

Click on the image to visit the store.

Lepo se imejte do prihodnjič!

Have a nice day!

Pin It

8 komentarjev:

  1. Tale motiv z žabico je res prav lušn in pravljičen. In kot vedno, si tudi tokrat zelo lepo skombinirala papirje in dodatke.

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasna čestitka v čudovitih in zelo lepo kombiniranih zelenih barvah :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Zdaj ,zdaj bo žabica princ!Pravljična čestitka!

    OdgovoriIzbriši
  4. Luštna je. Tele Tildice so prav cute (:

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitka je krasna! Še bolj pa mi je všeč kako si pobarvala Tildo. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. :) ful dobre barve si izbrala :)) super je :)

    OdgovoriIzbriši
  7. i always love this story about the frog and princess.its so adorable card.and the way you use green color...and everything...its just priceless
    thank you for sharing this beauty with us.

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.