sreda, 23. junij 2010

Rožice / Flowers

Spet se je obrnil teden oziroma dva in na CRAFT-alnici smo za vas pripravile nov izziv. Izbor teme je ponovno moj in odločila sem se za precej preprosto in splošno temo – ROŽICE.

1 

Se še spomnite koledarja, ki sem ga izdelala lani jeseni? Če želite osvežiti spomin, kliknite ~tukaj~. Malce mu je podoben današnji izdelek, kajne? :) Podobnost je namerna, kajti oseba, ki je želela da ji izdelam ta posebni okvir za slike je hkrati tudi lastnica koledarja, ki je nastal prejšne leto in mi je posebej naročila naj bo vse podobno (barve, oblika, itd.), le namesto koledarja naj pustim tri prazne prostore za slike. In rečeno, storjeno. :) V užitek mi je bilo igrati se cel dan s papirji, rožicami in še čim.

Hi there! Thank you for stopping by and I hope you like what you see. :)) It’s another busy day at CRAFT-alnica since we are posting a new challenge today and our theme is FLOWERS. Easy and lovely theme, don’t you think so? Last fall I did a calendar (click ~here~) for my friend and she like it so much she want me to do something else but very look-a-like at the same time. She wanted to give her friend a gift – something to put her photos on, since she’s soon going to student exchange at some foreign country. So I put my best in it and this is the result. :) As far as I know they both like it, so I guess I did a good job and it was worth sitting behind my desk all they long. :)

2

Strani so med seboj spete z Bind-it-all-om. Rdeči “okvirji” pa so izrezani s Cricut-om.

3

  I use my Bind-it-all to put all three pieces together, and Cricut expression machine to cut out this red thing in the middle. :))

4

In še pogled od zelo blizu na moje rožice:

5

6

Ne pozabite pokukati na CRAFT-alnico, ter k Simoni in Vladki, ki sta pripravili čudoviti rožnati čestitki. :)

Lepo se imejte do prihodnjič! 

Have a nice day!

Pin It

8 komentarjev:

  1. Dobro izpadejo ti okvirji za slike in še unikatni so. Glede na to, da pa ima lastnica že koledar pa je itak zakon. Lepo si jih naredila in všeč so mi ti papirji, ki si jih uporabila.

    OdgovoriIzbriši
  2. ♥ ♥ ♥ super je :) všeč mi je, da okvirja nisi preveč ovesila. Tako bodo slike prišle bolj do izraza :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovito Manuela!!!
    In se kar strinjam z BojoMojo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovito Manuela!!!
    In se kar strinjam z BojoMojo.

    OdgovoriIzbriši
  5. Lepo izdelani okvirji za slike!In tudi rožice so lepe!

    OdgovoriIzbriši
  6. Zanimiva ideja in lepa izvedba!

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovita ideja, zelo včečno. In rožice so prekrasne :-))

    OdgovoriIzbriši
  8. ČUdovito narejeno in super ideja za ohraniti spomine.

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.