sreda, 9. junij 2010

Čas je za CRAFT-alnico / It’s time for CRAFT-alnica

A sta res minila že dva tedna od objave zadnjega izziva na CRAFT-alnici? Menda sta res, kajti nov izziv je že objavljen in pripravljen na vse vas, ki boste želele sodelovati. :) Tokrat se je Vladka odločila za zelo zanimivo temo, “Knjiga kot inspiracija - Jane Austen: Prevzetnost in pristranost.

Tilda_6_izziv_Manuela_mala

Knjige nisem prebrala, filma nisem videla, nadaljevanke pa tudi nisem uspela pogledati. In kako sem potem sploh kaj naredila??? Prebrala sem opis vsebine na internetu. :) Tudi to je dovolj, da dobite precej idej za izziv. Vendar sem se odločila, za barvno inspiracijo preko knjige – veliko rjave, malo vinatge stila in to je to. To je moja inspiracija po knjigi, ki je nisem prebrala. :) Tako, da kar brez skrbi. Tudi tiste, ki ste na istem kot jaz (niste prebrale knjige in niste videle filma), lahko z malo truda in domišljije sodelujete na izzivu. ;)

Tilda_6_izziv_Manuela_1

Tilda je tudi tokrat pobarvana s PrismaColor barvicami, papir je iz domačih zalog, prav tako rožice. Čipka je že dolgo čakala, da bo uporabljena in tokrat je le prišla na vrsto. Srček sem izrezala s škarjami in ga pobarvala z dvema različnima akrilnima barvama ter “pokajočim” medijem, ki je ustvaril te lepe razpokice.  Oba kroga okoli Tilde (bel in rjav) sta izrezana z nestiji.

Hi ladies! Thank you so much for visiting my blog today. We have another great challenge at CRAFT-alnica and this is the card made for it. I hope you like it, I had a lot of fun making it. :) I also find few challenges on which I can participate wit this card.

Magnolia Down Under Challenges – Polka dot

Friday Sketchers – Sketch

Just Magnolia – Lace Borders

Daring Cardmakers – Pearl

Cupcake Craft Challenge – Dazzle us

A spoon Full Of Sugar Challenge – Floral Delight

Tilda_6_izziv_Manuela_2

Ne pozabite pokukati tudi k Vladki in Simoni ter pogledati njuna izdelka. :)

Have a nice day!

Pin It

7 komentarjev:

  1. A very sweet card! Thanks for joining in with Daring Cardmakers.

    Lynda xxx

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi tvoja čestitka je čudovita :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Hi Manuela, what a gorgeous card. Love the image and the colour scheme is stunning. Thanks for joining in with my "dazzling" challenge over at cupcake craft challenge this week. Hugs, Denise x

    OdgovoriIzbriši
  4. ♥ ♥ ♥ prikupna, ljubezniva :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Uporabila si meni zelo ljube barve in čipko, ki mi je vedno tako všeč na vsaki čestitki in te rožice ob strani jo lepo dopolnijo. Zelo topla čestitka.

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala za vaše lepe komentarje. :)

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.