četrtek, 24. september 2009

Moj prvi koledar

Že dolgo sem razmišljala o izdelavi enega bolj osebnega koledarja. Tisti, ki jih kupiš v trgovini (oziroma največkrat jih dobimo) pač niso nič strašno posebnega. Res je da so eni lepši kot drugi, vendar to ni to. Vsaj zame ne. ;) In tako sem se spravila k izdelavi mojega prvega koledarja, ki pa zagotovo je oseben in ima tisto dušo, ki jo pri ostalih pogrešam. Sorazmerno s tem pa ima na sebi tudi precej uric mojega potrpežljivega ustvarjanja. ;) Ampak se je splačalo in upam, da sedaj krasi steno osebe, ki ga je prejela. :))

Tako zgleda v celoti:
Obrazi so namenoma prekriti, da ne bo kdo mislil da je popackano. :)

Kot že rečeno-izdelava je terjala kar nekaj uric dela in kombiniranja. Kaj vse se nahaja na njem, pa vam razložim ob naslednjih fotografijah. :)

Prvi del:

Na vrh koledarja sem vstavila en mali Eyelet (kovinski obroček), ki omogoča da se koledar dejansko lahko obesi na steno. Zgornji scrapbook papir je oblikovan s štanco. Oba kvadratka (svetlo moder in rdeč) pa sta izrezana z nestiji in nato še senčena s črno blazinico. Večje rožice so narejene s štanco, manjše pa so Prima Flowers.

Drugi del:

Tudi na drugem delu sem uporabila štanci in naredila rožici, na njuno sredino pa sem prilepila polperle. Zelen tagec ob strani slike, je iz kompleta K&C scrapbook papirjev.

Tretji del:

Zadnji del pa je dejansko namenjen koledarju. ;) Listi z meseci se menjavajo po potrebi (torej, ko se en mesec zaključi). Vsi ostali meseci pa so spravljeni na hrbtni strani tega zadnjega dela.

Vse dele sem med seboj povezala z Bind-it-all mašinco.

Lep pozdrav do prihodnjič. :) Pin It

5 komentarjev:

 1. Uaaaaaaaaaaaau Manuela!
  Koledar je tako lep!
  Fuuuul mi je všeč, detajli, barve, zamisel... Mene je prepričal in verjamem, da prejemnico tudi:)
  Pozdravček

  OdgovoriIzbriši
 2. Tale koledar je pa res zelo oseben in lep. Krasno si se spomnila, da je narejen v treh delih.

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasen koledar. Barve so zelo univerzalne in primerne za vse letne čase.

  OdgovoriIzbriši
 4. Prelep je, s starinskim pridihom in nežen. Takega bi tudi jaz s ponosom obesila na steno, toliko bolj, če bi ga znala sama narediti:D

  OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.