torek, 23. marec 2010

Veliki dan za prvi slovenski blog izziv, CRAFT-alnico..

… bo zelo zelo kmalu. Prej kot si mislite. Kajti s prvimi izzivom pričnemo že JUTRI! Zato vabljeni vsi, da jutri pokukate na CRAFT-alnico.

Danes pa vam za potešitev radovednosti predstavim naš mini ustvarjalni tim, ki bo skrbel za izzive, nagrade, ustvarjalne ideje in še veliko drugih stvari.

Prva, ki je se je odzvala mojemu vabilu je bila VLADKA. Njene čudovite izdelke zagotovo spremljate na blogu Ustvarjalna skrinja. Če ga slučajno (v kar dvomim) še niste obiskali, je sedaj pravi čas. Njeni izdelki so drugačni in prečudoviti, to vam zagotavljam. :)

Druga, ki se je odzvala vabilu pa je bila SIMONA oziroma bolj poznana kot BojaMoja. Njen blog BojaMoja ustvarja je poln prekrasnih izdelkov, ob katerih vam zastane dih. Na CRAFT-alnici bodo prav tako jemali dih in vas vabili k sodelovanju. :)

Tretja oseba pa sem jaz. :) Že dolgo razmišljam o ustanovitvi prvega slovenskega blog izziva, saj menim, da si tudi slovenske ustvarjalke zaslužijo dodatno motivacijo za nadaljnje ustvarjanje, kar izzivi pravzaprav tudi nudijo. In jutri se moja želja uresniči, saj bomo s skupnimi močmi na trdne blogerske noge postavile CRAFT-alnico.  

Že danes pa si lahko na svoj blog prilepite gumbek s povezavo do CRAFT-alnice, ki bo od jutri naprej odprta za celotno javnost!

Samo skopirajte sledeče besedilo na svoj blog:

<a href="http://craft-alnica.blogspot.com/"><img alt="CRAFT-alnica" src="http://www.shrani.si/f/2K/kN/2rSFbWd6/blinki.gif" /></a>

Če boste naleteli na kakšne težave pa mi pošljite mail na manuelina.ustvarjanja@gmail.com in z veseljem vam bom pomagala. :)

Na CRAFT-alnici so že zapisana vsa pravila, ki jih morate upoštevati, če želite sodelovati na izzivu. Zato vam svetujem, da si jih jutri preberete preden se prijavite na izziv.

Vsak izziv bo trajal 14 dni tako, da bo zagotovo dovolj časa za prijavo, ne glede na to ali ste malce bolj hitri ali bolj počasni. :)

Več boste izvedeli že jutri, če pa imate kakšno posebno vprašanje pa mi ga postavite v Komentarjih ali pa na manuelina.ustvarjanja@gmail.com.

Lep pozdrav do jutri, ko se “srečamo” na CRAFT-alnici ;) Ustvarjalni tim je za vas pripravil čudovite izdelke, ki vam bodo v pomoč pri prvem izzivu. ;)

Pin It

10 komentarjev:

  1. Ooooo super, torej jutri začnemo, z veseljem :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Aha, zdaj mi je pa malenkost bolj jasno :) le blog je še vedno dostopen le povabljenim... torej jutri?

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi jaz sem že čisto nestrpna :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Dostop do bloga imajo trenutno samo tri osebe - Ustvarjalni tim CRAFT-alnice. :) Vsi ostali pa boste morali počakati do jutri. Če bo vse po sreči bo že kmalu po polnoči objavljen izziv in tudi omogočen dostop vsem, ki vas zanima naš blog. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Js tud! :) Kdaj bo jutri? Čestitke za pogum! LP, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitke za izzivalni blog! :) Super ekipo si izbrala.

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.