sreda, 24. marec 2010

Veverička / Sweet Squirrel

CRAFT-alnica je danes “odprla svoja vrata!!” In njen ustvarjalni tim je predstavil tri izdelke, ki vam bodo v pomoč pri prvem izzivu. Že sedaj se je pokazalo, da sem definitivno izbrala dve ustvarjalki, s katerima nam ne bo dolgčas in nas bosta razvajali s svojimi čudovitimi izdelki. Če še niste obiskali CRAFT-alnice le hitro pokukajte kaj se tam dogaja. :)

Prvi izziv na CRAFT-alnici je določena postavitev, ki jo morate upoštevati. Kako izgleda? Tako:

Sketch 1

Moja čestitka:

1_izziv_Manuela

Veverička je pobarvana s Prismacolor barvicami in terpentinom. Na sončinico sem dodala še Glossy accents, vendar se to na fotografiji bolj slabo vidi. Bel krog pod veveričko je narejen z nestijem in Cuttleugom, ter nato še embosiran (pikice na podlagi). Rumen krog okoli pa je narejen z Martha Stewart Dolly Lace štanco. Papir je iz domačih zalog (se več ne spomnem njegovega imena). Dodala sem še trak, metalni okrasek-metuljček, dva gumbka, čipko, tri rožice ter pol perle. Tako, pa smo končali. :)

2_izziv

Today the first Slovenian Blog Challenge started working. :) I am an owner and DT member of CRAFT-alnica. So you can imagine how excited I was doing this card, which was made for it. :) This sweet squirrel is colored with Prismacolor pencils.

And I am also entering these challenges:

Challenge up your live – Flower compliment

Allsorts Challenge blog – Spring is in the air

Saturday Challenge – Spring has sprung

Have a nice day!

Lep dan vam želim še naprej.

Pin It

11 komentarjev:

 1. Juhuuu!!!! Super smo začele :))

  Na tvoji čestitki mi je zelo všeč mladostna razigranost, polna barv :) najrazličnejše žive barve ti zadnje čase res ležijo :)

  Si pa naredila nekaj, kar je mene v ponedeljek tako mučilo ... kako narediti krog z doily lace štanco :))) to, da bi razrezala, mi pa ni prišlo na pamet :) hvala za inspiracijo :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Čestitke za CRAFT-alnico, res hvala za naš 1.blog. Izbira tima pa ne bi morala biti bolja, čudovite ustvarjalke ste :-))
  Zvečer se lotim izziva!!!

  OdgovoriIzbriši
 3. BM hvala. :) Res so mi žive barve bolj pri srcu in lažje delam z njimi. :)

  Za izdelavo kroga s šanco imam pa namen narediti en kratek tutorial. Samo, da malo zadiham, ker zadnji dnevi so bili polni vsega in ni bilo odvečnega časa. ;) Ti si že ugotovila kako narediti to obrobo, morda pa kdo še ni, pa bom še njim malo pomagala. :)

  Andreja hvala za pohvale! Res sem vesela vsakega pozitivnega odziva saj je v CRAFT-alnico vloženega precej dela in trud je poplačan z vsakim pozitivnim komentarjem. :) Še lepše pa bo, ko bodo začeli prihajati prvi sodelujoči izdelki. ;)To bo zagotovo vsem trem (Simoni, Vladki in meni) v največje veselje. :)

  Bodite lepo :)

  OdgovoriIzbriši
 4. :) Čestitke za pogum pri novem blog-izzivu. Je prvi uradni blog-izziv, pri katerem sodelujem (če ne štejem Klavdijinih izzivov).

  Veverička pa domuje na razigrano pisani voščilnici. Kjuti lepotička :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Manuela na vse pohvale in odzive je že povsem jasno, da se je tvoj trud vsekakor izplačal in zelo sem vesela, da sem lahko del tega. In prav ta raznolikost naših izdelkov je fantastična. Prava pomladna čestitka s tvoje strani. Prekrasne barve in zelo lepo narejeno.

  OdgovoriIzbriši
 6. Najprej pohvale tvojeu izdelku. Zelo lepo.
  Potem pa še za izzivalski blog. Bravo! Čutim, da bo lepo zaživel in da boste vse tri največ pripomogle k temu.

  OdgovoriIzbriši
 7. to mi ful vsec in ja seveda je zelo v redu ce pises slovenscino ker na univerzi moram govoriti tudi slo ;)

  OdgovoriIzbriši
 8. Čestitke za izzivalski blog!
  Čestitka je pa prav živahna- pomadna:)

  OdgovoriIzbriši
 9. tako živahno in polno energije... ravno prava popotnica za prve mojstrovine nove craftalnice:)

  OdgovoriIzbriši
 10. Hi
  tht's sooo sweet!!! :)
  Love the stamp and the colouring is great! :)
  hugs
  sadia

  OdgovoriIzbriši
 11. Hi gorgeous card stunning image & colours thanks for joining us at SCSC

  Christine xx

  OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.