sobota, 11. april 2009

Tilda s pikolonico :)

Že skoraj cel mesec se na mojem blogu ni dogajalo ni. Nobene nove čestitke, nobenih novih fotografij...katastrofa! Stvar je v tem, da so vse te zadeve nastajale (nove česetitke, nove fotografije, itd.) le objavljala nisem nič. Kronično pomanjkanje časa z rahlim pridihom lenobe bi se temu lahko reklo. :) Ampak danes se vračam spet nazaj med blogerje, upam samo da niste že vsi pozabili name. :)

Čestitka je narejena po predlogi blog challeng-a Magnolia Vs stampavie.

Danes vam pokažen eno sladko Tildo, ki me je prva premamila da sem jo vzela v roke in začela z barvanjem. Tilda je iz novega Stamp Club kompleta, ki ga imam doma že nekaj časa, ampak je pač moral čakati na svoj trenutek. :)


Tilda je pobarvana s Tria markerji, kvadratek (čudne oblike) okoli nje pa je izrezan z nestiji Labels two. Uporabila sem dve prima rožici, na sredino pa sem jima dodala eno "dežno kapljico." Napis sem oblikovala s Corel Draw-om in ga natisnila na svetlo moder papir. Spodnja dva robova modrega in rdečega scrapbook papirja sem oblikovala s štanco.

Notranjost pa zgleda tako:

Spet dva (z nestiji) izrezana kvadratka na sredini. Oba sta senčena s črno blazinico. Pikapolonica v krogu je pobarvana s Tria markerji, na sliki pa se ne vidi da je v bistvu 3D saj sem povrh enega odpisa prilepila še eno pobarvano pikapolonico. Upam, da razumete. :)

In to je to. Zelo preprosta zadeva, ki mi je vseeno vzela par ur pri izdelovanju. :) Pin It

10 komentarjev:

  1. Tako znano mi zveni to - ni časa in ne da se mi. :)
    Čestitka je krasna.

    OdgovoriIzbriši
  2. Bolna ležim doma, zunaj čudovit dan, na blogih pa seveda mrtvilo. Sem se prav razveselila tvoje objave! Lušna čestitka, spet izdelana do popolnosti!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ti je oproščeno, da te dolgo ni bilo na blogu, saj si nas sedaj razveselila s super čestitko.

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepe pikapoke, sem čisto navdušena ;-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Luštna čestitka in všeč mi je notranjost. Kar se tiče pa !ni časa" pa...ah saj ne rabim govort :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Your card is beautiful Manuela, I love the image and the way you coloured her! And the swirl is just fab. Great colour combo.

    xx Naoual

    OdgovoriIzbriši
  7. Kot vidiš, te nismo pozabili, le kako bi te ob teh čudovitih čestitkah!
    Lp Dekca neprijav.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ne sekiraj se, pri meni ni novitet že mesece:( Pa enkrat že pridem nazaj. Lepa čestitka, me veseli, da Tilde še niso izumrle:)

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.