sobota, 18. april 2009

Ne velikonočna

V zadnji objavi sem napisala, da je že skrajni čas da pokažem svoje letošnje velikonočne voščilnice a temu ne bo tako. Vsaj danes še ne. :) Vse velikonočne voščilnice so tako ali tako že pri svojih prejemnikih in se ne mudi tako zelo z objavo. Bolj se mudi, če želiš ujeti vlak za Blog challenge. :) Tako, da danes pokažem eno, ki sem jo izdelala kar za tri različne challenge. Vsi so bili zelo preprosti in ni bilo težav pri združevanju vseh treh pogojev.

Pa naj naštejem pogoje:
1. Paper Take Weekly želi, da uporabimo pastelne barve
2. A Spoon Full of Sugar, želi uporabo štanc ali izrezkov
3. Cute Card Thursday pa hoče videti rožice v kakršnikoli obliki

This card is made for Paper Take Weekly, A Spoon Full of Sugar and for the Cute Card Thursday. All three challenges were easy to combine so I decided to made only one card which include all three things (pastel colours, die cuts and flowers). I hope you'll like it. :)

Nekako se ne morem ločit os svojih Tild. Naj se še tako trudim in gledam ostale odtise, Tilda vedno zmaga. :) Tako Tilda kot tudi konjiček sta pobarvana s Tria in Copic markerji. Na list, ki ga Tilda drži v roki sem z malimi štampiljkami abecede napisala "zate." Bel okvirček za konjičkom je izrezan z nestijem in tako kot tudi vsi ostali paprji senčen ob robovih.

Največja rožica je prebarvana z lakom za razpoke, povrh pa sem še potresla nekaj bleščic. Da malo šajna. :) Na sredini je ena prima rožica, najmanjša rožica pa je prav tako kot največja narejene s štanco. Še ena dežna kapljica za popestritev in to je to. :) Robovi svetlo modrega in roza scrapbook papirja so oblikovni s štanco. Pod rožico pa sem prilepila še eno vijugico, ki sem jo izrezala s Cuttlebugom.

Tudi tokrat nisem pozabila na notranjost, ke je dokaj preprosta. Dve velikosti nestijev na sredini, rožica ob strani in en kos s štanco oblikovanjega papirja na dnu. :)

In to je to za danes. Uživajte še naprej Pin It

9 komentarjev:

 1. Joj, te tvoje velikonočne so pa tako cartkane!!!!

  OdgovoriIzbriši
 2. Beautiful card!
  Many thanks for joining in the CCT challenge! Have a great day!
  Debx

  OdgovoriIzbriši
 3. Vedno občudujem notranjosti tvojih čestitk. Zelo lepe čestitke. Lp!

  OdgovoriIzbriši
 4. Čudovito! Lepo si pobarvala in nežne barve izbrala.
  Lp, Nataša.

  OdgovoriIzbriši
 5. Aww this is fab! Thanks for joining us for the PTW challenge! x

  OdgovoriIzbriši
 6. kako lepa čestitka

  OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.