sobota, 18. april 2009

Ne velikonočna

V zadnji objavi sem napisala, da je že skrajni čas da pokažem svoje letošnje velikonočne voščilnice a temu ne bo tako. Vsaj danes še ne. :) Vse velikonočne voščilnice so tako ali tako že pri svojih prejemnikih in se ne mudi tako zelo z objavo. Bolj se mudi, če želiš ujeti vlak za Blog challenge. :) Tako, da danes pokažem eno, ki sem jo izdelala kar za tri različne challenge. Vsi so bili zelo preprosti in ni bilo težav pri združevanju vseh treh pogojev.

Pa naj naštejem pogoje:
1. Paper Take Weekly želi, da uporabimo pastelne barve
2. A Spoon Full of Sugar, želi uporabo štanc ali izrezkov
3. Cute Card Thursday pa hoče videti rožice v kakršnikoli obliki

This card is made for Paper Take Weekly, A Spoon Full of Sugar and for the Cute Card Thursday. All three challenges were easy to combine so I decided to made only one card which include all three things (pastel colours, die cuts and flowers). I hope you'll like it. :)

Nekako se ne morem ločit os svojih Tild. Naj se še tako trudim in gledam ostale odtise, Tilda vedno zmaga. :) Tako Tilda kot tudi konjiček sta pobarvana s Tria in Copic markerji. Na list, ki ga Tilda drži v roki sem z malimi štampiljkami abecede napisala "zate." Bel okvirček za konjičkom je izrezan z nestijem in tako kot tudi vsi ostali paprji senčen ob robovih.

Največja rožica je prebarvana z lakom za razpoke, povrh pa sem še potresla nekaj bleščic. Da malo šajna. :) Na sredini je ena prima rožica, najmanjša rožica pa je prav tako kot največja narejene s štanco. Še ena dežna kapljica za popestritev in to je to. :) Robovi svetlo modrega in roza scrapbook papirja so oblikovni s štanco. Pod rožico pa sem prilepila še eno vijugico, ki sem jo izrezala s Cuttlebugom.

Tudi tokrat nisem pozabila na notranjost, ke je dokaj preprosta. Dve velikosti nestijev na sredini, rožica ob strani in en kos s štanco oblikovanjega papirja na dnu. :)

In to je to za danes. Uživajte še naprej Pin It

8 komentarjev:

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.