četrtek, 23. oktober 2008

Roza Tilda / Pink Tilda

Jah sej sploh ni dvoma o tem, da sem komaj čakala preiskus novih igračk! Sem ves čas samo o tem razmišljala in sem našla par minut prostega časa, ter naredila današnjo roziko. :))

Tilda je del nove kolekcije in ob nakupu vsake od Tild doniraš 0,50€ organizaciji za boj proti raku na dojkah. Za vse, ki še ne veste (upam, da takšnih ni veliko)-je oktober prav posebni mesec. Pravijo mu Rožnati oktober. Več o tem pa si lahko preberete tudi tukaj.

Zdaj pa k malo manj resnim zadevam. Tildika, ki je ravno včeraj prispela k meni domov je pobarvana s kar tremi različnimi zadevami. :) Tria in Copic markerji, ter akvarelnimi barvicami. Te moram nujno še dokupit, ker je 12 barvic, ki jih dosedaj premorem občutno premalo. :)

Oba ovala na katerih stoji Tilda sta izrezana s ShapeCutterjem. Moder je še embosiran s Cuttlebugom. Iz roza papirja sem z nestijem izrezala oval in enkrat za spremembo uporabila "ostanek" in ne nestija. V središče tega "ostanka" sem prilepila tri mini srebrne rožice in naredila bele pikice okoli notranjega roba.

Napis Zate je izrezan s Cuttleids-ovo šablono. Ki pa se seveda da uporabiti tudi z Cuttlebugom. :) Gumbka sta izrezana s Sizzix-ovo šablono in prilepljena na podlago z obojestranskim lepilnim trakom. Pin It

8 komentarjev:

  1. To, da si uporabila "ostanek" in ne nestija, se mi zdi zelo dobra ideja in fajn pride. Še sploh tiste rožice in pikice naredijo nekaj posebnega!!

    Mi je zelo všeč. Še posebej nogavičke :). Ko bi se dalo tudi takšne kupiti :) Bi jih takoj imela :)

    Lp!

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni se je tudi zdelo zelo zanimivo enkrat za spremembo uporabit "ostanek." :)

    Jaz pa imam takšne podobne nogavičke. :) Samo malo bolj žive barve so. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepa čestitka. Super si jo skupaj sestavila. Za črke sem ti pa kar fouš. :)

    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  4. Črke bodo kmalu na voljo na bolšjaku tako, da ni potrebe za foušijo. :))

    OdgovoriIzbriši
  5. `Beautiful` card:)~X~

    OdgovoriIzbriši
  6. Your card is pretty! Please could you email me for my address. My email address is on my blog or profile. Thankyou for sending Daniel a card!
    Clairexx

    OdgovoriIzbriši
  7. Česitka mi je prečudovita, tako nežna in punčkasta je. Všeč pa mi je tudi, ker si uporabila ostanek in pri tem čestitko čiste spremenila.
    LEP POZDRAV, Tinka

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.