torek, 21. oktober 2008

Vse najboljše!!!!!

Joj je to problem, ko je treba za fanta čestitko naredit. Ko delaš za punčko, deklico, žensko karkoli pač-ni panike. Vse lahko skombiniraš. Rožice raznoraznih oblik in materialov, paleta barv, ki naj bi jih uporabil je velikoooo širša in tako dalje.

Sem kar nekaj časa tuhtala kaj bi bilo primerno za mladega moža, ki danes praznuje svoj 4. rojstni dan. :) In sem imela pobarvano že čisto drugo sliko. Potem pa sem naletela na slikico, ki ne bi mogla biti boljša in pravšnja nasploh. :)

Slikica je pobarvana s Tria markerji. Bel papir na katerem stoji nogometaš je ob robovih osenčen z zeleno blazinico, okoli nogometaša pa sem malce "zapacala" z dekorativnimi kredami. Svetlo rumen papir (za nogometašem) je senčen z modro blazinico-oba papirja pa sta skupaj povezana z mini Rayherjevimi razcepki. Na podlago pa je vse skupaj prilepljeno z 3D lepilnim trakom.

Ozadje in svetlo moder pikčast papir sta natisnjena. Črke so prilepljene s Sakurinim lepilom v svinčniku. Okrasna gumbka ob strani pa sta prilepljena z obojestranskim lpilnim trakom in moram reči, da kar dobro drži. Me je že malo skrbelo kako pritrditi gumbke.

Sonček v levem zgornjem kotu je lesen in prav tako prilepljen s 3D lepilnim trakom.

Notranjost (zaenkrat še brez posvetila) izgleda takole:


Čestitka pa seveda ni vse kar bo slavljnec prejel. ) Ne, ne. Zraven pride še srčkana slikica za na steno, ki vam jo bom tudi pokazala, čeprav še ni dokončana. :) In še nekaj kupljenih malenkosti-med drugim vodene barvice. Ja je treba kar zgodaj začet usmerjat k ustvarjalnosti. :) Hihi. :)

Je pa slikica izdelana s servetno tehniko. Prilepljena je na leseno podlago. Ob straneh jo je treba sicer še malo pobrusit, ampak bo že. :) Zadnjo sekundo tako kot vedno. :)

Vse skupaj bo pa v vrečki, ki ima nek nogometni motiv po sebi. :)) Da lepo nogometaško zaokrožimo tale post. :)
smilie_sp_077.gif Pin It

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.