ponedeljek, 13. oktober 2008

Rojstnodnevna čestitka

smilie_geb_073.gif
Ta vikend je bil resnično prenatrpan in sem komaj ujela še zadnji hip in naredila čestitko. Končana je bila par minut pred odhodom na rojstnodnevno kosilo, tako da so bili moji živčni resnično na veliki preiskušnji. :)

Pa še odločila sem se za malce drugačno verzijo, ki sicer ni preveč zakomplicirana, je pa problem če veš, da te čas močno preganja.

Uporabila sem odtis Melinde, ki pošilja poljubčke. :) Pobarvala sem jo z Tria in Copic markerji. Na krilih in na hlačah je uporabljeno pisalo Sakura Stardust. Na srčkih pa Sakura Glaze. Bele črtice na modrem okvirčku so prav tako narejene s Sakurinim pisalom.

Ozadje je Rayher-jev scrapbook papir. Na sredino Prima rožice je prilepljen srebrni kristal. Takšni kristalčki mi niso bili nikoli preveč všeč, ampak na rožicah pa kar dobro zgledajo. :) Tagec je izrezan z nestiji in Cuttlebugom. Pod slikico in na zadnjem delu čestitke je prilepljen svetlo modri trak, s katerim se čestitka ob robu zaveže in je lepo zaprta za javnost. :))

Notranjost te čestitke je tista, ki je malce drugačna od prejšnih mojih del. :)

Posvetilo je napisano na malem modrem listku, ki je skrit v središču čestitke. Ko želiš prebrati kaj je na njem samo izvlečeš listek in se čudiš. :)) Svetlo rumeno osnovo čestitke sem poštempljala z modrimi balončki, tako da ni preveč pusto. Sem jih imela namen še pobarvati pa je zmanjkalo časa. :(

No sej na koncu se je še celo vse dobro izteklo in je bilo darilce skupaj s to čestitko pravočasno v rokah slavljenca. smilie_geb_037.gif Pin It

3 komentarji:

  1. Super, da se je tako izteklo, verjamem pa tudi, da je bila voscilnica z veseljem sprejeta :)
    LP, tulpika

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.