petek, 5. september 2008

Spet me je poštar razveselil :)

Zadnje čase zelo rada vidim poštarja pred hišo, ker vedno kaj dobrega prinese. :) Tudi včeraj je bilo tako, saj je v kar hitrem času prispela pošiljka z mojimi novimi igračkami. Ni jih ravno veliko, to pa zato ker čakam še en paketek, ki pa nikakor ne uspe priti do mene. :( No sem zelo optimistična in zato vem, da bom tudi ta dan dočakala. Kdor čaka do čaka. :)

Hmm zdaj pa vas najverjetneje zanima kaj je bilo v pakateku...pa poglejmo. :)

StazOn črna blazinica, da bodo odtisi štampilj kar se da lepi. :) Zraven njega še obvezno čistilo za štampiljke, ker bi rada da ostanejo čim dlje lepe in čiste. :) Levo spodaj je šablona za mojega hroščka. Je sicer Boss Kut-ova, ampak zelenček pohroščka vse. :) Levo pa je odtis Tilde (imam štampiljko, vendar ne bi skoraj nič videli slikice na njej če bi jo slikala-tako da vam raje pokažem odtis). V paketu je bila še pena za pritrjevanje štampiljk, ki pa sem jo pozabila slikat.

Sem pa včeraj v Ljubljani spet zapravila malo promoženje za raznorazne dodatke, papirje in ostale zadevice. Je pa že vse pospravljeno in sem bila malo prelena da bi slikala. :) Bom pa zagotovo na kakšni čestitki uporabila nove pripomočke, pa jih boste takrat videli. :) Zadnje čase mi sicer ne uspe priti dlje od barvanja štampiljk, ampak upam na boljšne dni. :) Na takšne, ko bo kakšna stvar celo dokončana. :)
Do takrat pa se fajn mejte. Pin It

4 komentarji:

  1. jeeeeeeeeeeeee, štampiljkaaaa :D :D je že na voljo? saj veš.. melaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ker nimam dovolj :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaaaaaaaaa štampiljkaaa :))

    Ja no je na voljo, ker bom očitno še kar nekaj časa čakala na Sarah Kay štampiljke, ki so tudi naročene. Mislila sem namreč skupaj objavit, samo me malo skrbi kdaj bo ta happy day, ko končno prispejo. :(

    Ah to da nimaš dovolj te pa čisto razumem. Se ponižno javlja še ena takšna. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Thank you for posting on your blog about my blog candy on Doing Life. Will hold thumbs for your guess. Warm regards.

    OdgovoriIzbriši
  4. tale tildika je pa tak cukr, joooj, kok fajn, da je že pri meni, da lahko barvam :)))

    hvala :)))

    Princeska

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.