sreda, 17. september 2008

Sarah Kay z malimi piščki :)

No pa lahko pokažem svojo Sariko, ki je nastala kot udeleženka Swapa na Otočku. Sicer sem bila zelo brez idej, ko sem jo začela delati ampak mi je nekako uspelo spravit skupaj celostno podobo.

Odtisek je prispel od BojeMoje, Sarika pa je (kot vedno) pobarvana s TriaMarkerji. Tako beli, kot tudi roza listek za njo sta osenčena z črno blazinico. Vogali so oblikovani s Fiskarsovo kotno štanco, na vsakem pa je tudi en mini svetlo moder Rayherjev razcepek. Pikčast papir ob strani je prav tako Rayharjev.

Rožice na levi strani čestitke so narejene s Cuttlebugom. Rozasta je ob robovih obrobljena z belim Sakurinim pisalom. Rožica, ki je na njej izrezana iz paus papirja, ki je okrašen z belimi vijugami ter rožami. Nisem pa okraševala jaz, ampak je bil takšen že kupljen. :) Obe rožici se držita skupaj z razcepkom.

Roza oval je izrezan s ShapeCutterjem in prilepljen na oval z valovitim robom (tudi tega je izrezal hrošček :) ) Na njem je napis Be Happy, sestavljen iz že izrezanih črk (Rayher). Bele rožice zraven napisa pa so odrezane iz samolepilnega traku.


In še Sarah Kay pobliže: :)

Pin It

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.