ponedeljek, 15. september 2008

Marjetke za god

Stara mama je praznovala god in to je bila kar precej dobra budnica zame. Kajti nisem ravno najbolj vestna v čestitkarstvu zadnje čase. :( Kar nekako mi vedno zmanjka časa in dnevi so takooo zelo kratki. Ne več, če so to dogaja samo meni ali še komu. :)

Ugotovila sem, da niso tele 4 marjetke uporabljene še na nobeni moji čestitki. In ne bodi ga lena sem jih odtisnila dokler sem še imela toliko energije, da končno eno čestitko naredim do konca. Navadno se pri barvanju ustavi in dlje ne zmorem več. :)


Štampiljka je torej odtisnjena s črno StazOn blazinico in pobarvana s TriaMarkerji. Ozadje je sestavljeno iz treh različnih papirjev. Rumen papir je embosiran s Cuttlebugom, ter osenčen z oljnimi voščenkami. Pod njim je rdeč papir, ki ima po sebi narejene bele pikice s Sakurinim belim pisalom. Najnižje pa je poslikan paus papir, pritrjen (z razcepki) na živo rdečo podlago. Rumen tagec je izrezan ter embosiran s hroščkom.

Barva fotografije tele čestitke mi ni ravno najbolj všeč, tako da lahko jutri pričakujete novo. :)
Ekola čestitka je zamenjana. Je malo boljša od tiste včeraj. :) Saj so barve veliko bolj realne. Pin It

2 komentarja:

  1. Živjo,
    kje kupuješ material za ustvarjanje npr. hroščka in koliko je cena? Kje pa si nabavila štampiljke?

    Super dobro izgleda tvoje ustvarjanje!!!! Še tako naprej.

    Če boš še kaj kupovala lahko prej+ko mene, ali pa bom jaz preko tebe bo ceneje za poštnino...če te seveda zanima. Mi daš meil.

    Lp, Mateja

    OdgovoriIzbriši
  2. Najprej hvala za pohvale. :)

    Hrošček je kupljen v eni nemški spletni trgovini, cena je bila okoli 80€.

    Tele marjetice so kupljene v JGD Crafts. Njihov naslov: http://www.jgdcrafts.com/ Nekatere štampiljke pa kupim preko zlatih punc na Otoku zakladov-no v bistvu ne kupim celih štampiljk ampak samo odtiske. :)

    Moj mail pa je manuela0manuela@gmail.com. Piši mi pa se bova dogovorili kaj in kako. :)

    Lepo se mej

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.