četrtek, 16. december 2010

Rojstni dan ~ CRAFT-alnica / Happy birthday

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste izbrisali (ja tudi iz koša izbrisali) kakšno fotografijo, dokument ali kaj podobnega?? In šele potem, ko je že prepozno ugotovili, da je preprosto ni več?! In da kljub petim različnim programom za povračilo izbrisanih datotek ni uspeha, kajti računalnik je bil med tem že na novo formatiran?! No če se vam še ni – Bodite srečni!! Meni se namreč je in občutki so precej mešani – od začetnega šoka, do nejevere, jeze pa do končnega razočaranja, ker druge priložnosti za fotografiranje izdelka več ni…je namreč že neznano kje, razveselil neznano bitje za njen rojstni dan. In tako sem bila prisiljena ubrati drugo pot in namesto moje prvotno mišljene rojstnodnevne čestitke, vam danes pokažam veseli rojstnodnevni blokec s Post-it listi. Kot ste najbrž že sami lahko razbrali je prav to tema tokratnega izziva – Rojstni dan. ;)

Manuela

Hi there! It was quite a stressful day, since I was searching a whole day just to find one picture on my computer. I had a card, made for this great challenge over at CRAFT-alnica (first and only Slovenian blog challenge:) and then someone delete it from my computer and I wasn’t able to get it back. I tried few different programs (to get your deleted files back) and still nothing. So instead of that card I am showing you this nice red Post-it notebook or something like that.

Hope your day was a bit less hectic and that you are enjoying well this days.

Cold (since it’s freezing outside) and loving hugs!

Lepo se imejte do prihodnjič in ne pozabite pokukati na CRAFT-alnico, ter izdelati svojo Rojstnodnevno stvaritev, pa še pri Simoni in Lili se ustavite, ker sta izdelali čudovite izdelke!

Pin It

2 komentarja:

  1. Oooo, trkam na les, zelo neprijetna zadeva.
    Blokec je tako nežen, dekliški :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, šment je tole brisanje na računalniku.

    Blokec je pa superduper lepkan :)

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.