petek, 19. november 2010

POMAGAJTE!

Prosim pomagajte vsem nam, ki se trudimo z dobrodelno dražbo pričarati nasmeh čim več otroških obrazov. Vsak € je pomemben in le s skupnimi močmi bomo lahko kupili rokavičke, šale, kapice in male drobnarije za naše najmlajše, ki so pomoči potrebni.

Verjamem, da je velika večina že zasledila Slovenski svet ustvarjalnosti, ki ima svojo stran na Facebook-u. Tam poteka dražba raznoraznih stvari, ki jih lahko kupite že za nekaj €. Sama sem zaenkrat prispevala 3 kompletke – Blokec + uhančki. Izklicna cena za en kompletek je 4€! Ne pozabite da dobite oboje – in BLOKEC IN UHANČKE! Povrh vsega pa gre VES DENAR v DOBRODELNE NAMENE! Darila, ki se bodo financirala iz sredstev dražbe gredo v varne hiše po vsej Sloveniji, kar ni mala stvar in je hkrati velik finančni zalogaj!

Manuelina_ustvarjanja_DinozaverBlokec št. 1: Vijoličen dinozaverček in uhančki

Manuelina_ustvarjanja_Mačka  Blokec št. 2: Mala muca in uhančki

Manuelina_ustvarjanja_SovicaBlokec št. 3: Sovica in uhančki

Vsak blokec vsebuje črtaste liste, velikosti 15x11 cm.

Tudi tisti, ki nimate ustvarjenega profila na Facebook-u ne uporabljajte tega za izgovor za nesodelovanje na dobrodelni dražbi. :) Zagotovo poznate koga (otroci, bratje, sestre, tete, strici, soseda, učiteljica, župnik :))), ki imajo profil in lahko konec koncev napišejo znesek v vašem imenu. Vse se da – samo malo dobre volje je potrebno! :))

Sedaj pa hitro na  Slovenski svet ustvarjalnosti in oddajte svoj “glas!” Kot rečeno – veseli bomo vsakega €!

Če potrebujete kakršnokoli pomoč/nasvet/namig v zvezi z dražbo mi pišite na manuelina.ustvarjanja@gmail.com.

Pin It

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.