ponedeljek, 4. oktober 2010

Ne spreglejte / Be sure to check out

V spletni trgovini 7 Kids College Fund vas čaka toliko novih ustvarjalnih zadevic, da boste zagotovo na veliko zapravljali, če jih vidite. :)) Naj vam pokažem le nekaj takšnih, ki so meni zelo všeč. :)) In moram priznati, da se zelooo težko zadržujem, da ne naročim kaj novega. Zaenkrat se še uspešno zadržujem zaradi kupa novih še vedno neuporabljenih štampiljk, ki čakajo na svoj trenutek. Ko pa se bo kupček malo zmanjšal pa …. kdo ve … verjetno bo nujno potrebno naročiti kaj novega. :))

Preden vam pokažem nove zadeve v trgovini pa bi vas rada opozorila na eno stvar. Prepričana sem, da je večina to že opazila, pa vendar mislim da se bo našel tudi kdo, ki tega še ne ve. Ko pridete na začetno stran trgovine, se vam na levi strani pokaže meni in takoj na vrhu najdete “Added this week.” Če kliknete na to, se vam pokaže kaj vse ima trgovina novega oz. kaj so dodali na svoje “police” v zadnjem tednu.

7-kids 

No pa poglejmo kaj vse je novega in zanimivega v trgovini! :)

~Kliknite na fotografije in izvedeli boste več o izdelku~

Kraftin' Kimmie Stamps

image

Čudovite in predvsem drugačne, posebne štampiljke, ki očarajo! V svoji ponudbi imajo še veliko drugih podob, ki so prav tako ali pa še bolj prikupne, zato jih obvezno preglejte od začetka do konca. :)

image image image

Sarah Kay stamps

image

Wow nove Sarah Kay štampiljke so prečudovite! Zato ne pozabite pregledati vse od prve do zadnje. Imajo tudi veliko starejših Sarah Kay štampiljk, ki so prav tako vredne ogleda. :)

image image image

SWEET ROSES from Zva Creative

image image image

Zaenkrat je to to, naslednjič pa vam pokažem še kaj novega. :) Kajti zagotovo se bo našlo še veliko stvari, ki jih bomo nujno nujno potrebovale in hotele imeti. :)

Hi there!

I just want to remind you that 7 Kids College Fund is having a lot of new and fabulous things at their store. You need to check them out as soon as possible and order before it’s gone! :) Every now and then I will show you some new and some of my favorite items from store and you can decide for your own if you like it or not. I’m pretty sure that you will love them as usually! :))

~Click on the picture to get more informations~

Kraftin' Kimmie Stamps

image

Wow this stamps look so adorable! You have to check them out! :)

image image image

Sarah Kay stamps

image

Did you see all those great new Sarah Kay stamps?? Amazing!!!

image image image

SWEET ROSES from Zva Creative

image image image

Super sweet roses! I like them a lot!

So this is all for today, but keep in your mind that I will soon show you some new things from 7 Kids College Fund and I know that you will love them!! :)

********************************************************

Ne pozabite:

Samo še danes in jutri se lahko prijavite na 13. izziv CRAFT-alnice z naslovom “Bleščeče.” V sredo pa že začnemo z novim izzivom. :)

********************************************************

Na moji Facebook strani Manuelina ustvarjanja pa že nekaj dni poteka “zbiranje prijav” za nov žreb, ki vam lahko prinese dve zapestnici!!

image

Dobite jih lahko povsem brezplačno, samo klikniti bo treba nekajkrat. :) Kje točno morate klikniti pa si preberite na Facebook-u. :)

************

You can win this two handmade (by me) bracelets if you like!! All you have to do is to make some clicks over at my Facebook page.

image

1. Become my “fan” on my Facebook page (~click here~)

2. Send an invitation to as many friends as you like and recommend them to also become fans (Click on Suggest to friends under my profile image)

3. Write on my wall or on my e-mail: manuelina.ustvarjanja@gmail.com how many invitation have you send out

4. I will then randomly pick someone who will win those bracelets.

*If you have any question please send my an e-mail to manuelina.ustvarjanja@gmail.com

I will ship worldwide!! :)

Pin It

1 komentar:

  1. I really enjoyed visiting your blog... your work is absolutely beautiful! Thanks for sharing!

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.