sreda, 27. oktober 2010

Happy birthday – 7 Kids College Fund Challenge blog

Od zadnjega izziva na 7 Kids College Fund je minilo že 14 dni, kar pomeni, da vam danes predstavljamo že nov izziv, ki vam ne bi smel delati prevelikih težav. Konec koncev je to tema s katero se “čestitkarice” največ srečujemo – ROJSTNI DAN! Hitro svoje štampiljke in odtise v roke, kajti dva tedna (kolikor traja izziv) mineta hitreje kot si mislite. :)

Hi there! Thank you so much for visiting my blog today. It’s been 14 days since we present our last challenge at 7 Kids College Fund Challenge blog! Can you believe it?! :) So as you know it’s time for our next challenge. And the theme this week is really great – HAPPY BIRTHDAY!

Here is my card:

Manuela

Ta Tildika je zelo dolgo čakala, da je sploh prišla na vrsto, da bo uporabljena. In je res čisto taprava za današnjo temo na  7 Kids College Fund.

This sweet Tilda waited so long to be inked up. I love her, but I just never used it. And she’s so fun to color! I didn’t want to complicate with this card as you can see for itself.

Manuela2

Ne pozabite pokukati na 7 Kids College Fund Challenge blog kajti čestitke, ki so jih ustvarile članice Ustvarjalnega tima so zares fantastične! Prav tako bo odlično,če se katera izmed vas opogumi in sodeluje na izzivu. :) Če potrebujete kakšno pomoč ali nasvet mi pišite na manuelina.ustvarjanja@gmail.com.

Be sure to check out 7 Kids College Fund Challenge blog, because all ladies from our Design Team made awesome cards, full of inspiration just for you! :))

*******************

Ne pozabite na darilca, ki jih podarjam na svoji Facebook strani. Čas za sodelovanje na lovu za nagradami se počasi zaključuje. Žreb bo končan na Noč čarovnic, 31.10. :)

*******************

Have a nice day!

Lepo se imejte do prihodnjič!

Pin It

2 komentarja:

  1. Gorgeous card, Manuela! Love the strong colors and the DP is beautiful! Wonderful card!
    Hugs
    Silvie
    xx

    OdgovoriIzbriši
  2. ♥ ♥ ♥ fuuul lepo barvaš :)

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.