četrtek, 17. junij 2010

Hanna & Friends #49

Mala

Teden je naokoli in na Hanna & Friends vam predstavljamo nov izziv. Tokrat je DeeDee skupaj spravila čudovito postavitev, ki se je morate držati, če želite sodelovati na izzivu. Seveda – vabljeni vse slovenske blogerke da se nam pridružite in sodelujete na izzivu! :) Jaz sem za svojo čestitko malce obrnila postavitev, ker mi je tako bolj ustrezalo. :) Ja tudi to lahko storite. :)

sketch_6

Hi there! It’s time for challenge #49 at Hanna & Friends! DeeDee came up with this great sketch, which I turn around a bit. Because it was easier to put my little turtle in this way. Be sure to check out other cards at Hanna & Friends challenge blog. :)

Manuela

Želva je digitalna štampiljka in pobarvana je s Prismacolor barvicami. Papirji so iz paketa Basic Grey (a niso super te male tortice?? :). Gumbki, rožice in vse ostalo pa iz domačih zalog.

This sweet turtle is digital image and I colored it with PrismaColor pencils. Papers are from Basic Grey and don’t you just love this great little cupcakes on it?? I absolutely do! :) 

22

I just receive my Magnolia Ink magazine today and a lot of new Magnolia stamps from amazing Wedding and Fairytale  collection! So I’m off to check them one more time. :) Wish I have more time today (to try some on) but I have to study! Oh what a shame, don’t you think so?

Danes je poštar presentil z paketom Magnolia štampiljk, iz nove kolekcije, ki je po mojem mnenju ena naj-naj-lepšejših do sedaj! :)) Zelo težko je bilo izbrati tiste, ki si jih res najbolj želim, ko so pa vse tako lepe. Pa tudi nekaj novih scrapbook papirjev in nov Magnolia Ink magazine je bil v paketu! Z velikim veseljem bi šla sedaj ustvarjat, pa žal ne bo nič, kajti čaka me še predzadnji izpit v tem letu in se bo treba še malo učiti. Žal. :( Grem pa vseeno prelistat Magnolia Ink Magazine.

Lepo bodite!

Have a nice day!

Pin It

4 komentarji:

  1. Čestitka je čudovita, kot vedno!! Tale želvica z mufinom je prav simpatična :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako LEPO! Obožujem tvoje barvanje in vedno me presenetiš s temi srčaknimi motivi na svojih čudovitih izdelkih!

    OdgovoriIzbriši
  3. Hi Manuela

    your card is wonderful...the image is sooo sweet and your design fantastic :0)))

    Hugs
    Nicole

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.