torek, 20. oktober 2009

Preprosto, hitro, lepo

Tako nekako bi lahko opisala svoj zadnji izdelek. Včasih tako dolgo tuhtam kaj narediti, da mi na koncu zmanjka časa in je stvar dejansko narejena v zadnjih minutah. Tudi tokrat ni bilo nič drugače. En kup idej, nekatere dobre, nekatere slabe, spet druge neizvedljive zaradi raznoraznih razlogov. Ampak glavno, da se je vse dobro končalo. :)

Zame darilo ni darilo (če podarjam jaz), če nima vsaj delčka mojega truda v sebi. In pod trud ne štejem tega, da se spravim v trgovino in pač nekaj kupim. Če le imam čas se potrudim in dam osebi, ki mi veliko pomeni še kaj takšnega kar nima še nihče na svetu. :)

Tako kot enoličnih koledarjev, sem se naveličala tudi standardnih okvirjev za slike. Sama jih imam že preveč in čeprav so nekateri zelo lepi, začnejo čez čas že presedati. Kaj storiti?? Narediti nekaj drugačnega, nekaj na čemer bodo nalepljene slike in se bo dalo tudi obesiti. Jp, to je bila zmagovalna ideja. :)

Rezultat pa je takšen:

Obrazi so namenoma prekriti, ne gre za packo ali kaj podobnega. :)




Recept za izdelavo je zelo preprost, zato ne bom preveč filozofirala. Torej dve sliki, ena lepa misel, par rožic, gumbkov, razcepk, trak (ki bo omogočal izdelku, da dejansko tudi visi na steni), štanca s katero naredimo rob na scrapbook papirju, scrapbook papir, nestiji, metalni okrsek (charms) ... Torej en kup vsega. :) Čeprav se sprva ne zdi tako.

Charm - metalni okrasek, privezan na svilen trak.


Lep pozdrav do prihodnjič =)
Pin It

1 komentar:

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.