nedelja, 30. avgust 2009

Ena prav posebna knjigica

Dolgo sem razmišljala kaj podariti (poleg kupljenega darila) eni prav posebni osebi. Moji stari mami. :) In sem se domislila. Bistvo je bilo znano-naredila bom knjigico/zvezek/beležko (kakor komu ljubše). Problem pa je nastal, ko sem razmišljala kako dejansko okrasiti to zadevo. Da ne bo preveč nakinčeno, otročje in še kaj bi se našlo. :) In ko sem bila že v resni dilemi in veliki stiski s časom sem se spomnila nečesar kar bi jo zagotovo zelo razveselilo. Fotografija stara že ... uf veliko.. na prvi strani te moje knjigice. :) Poiskala sem jo (na srečo sem imela nekaj teh starih fotografij že skeniranih), natisnila na trši papir in potovanje (beri: ustvarjanje) se lahko začne. :)

Fotografijo in rdeč kvadratek okoli nje sem izrezala z nestiji, ter oboje senčila s črno blazinico. Za platnice sem uporabila trši karton, ki sem ga oblepila s scrapook papirjem. Dodala še dve prima rožici in en gumbek, vse skupaj najprej seveda preluknjala in nato tudi spela z Bind-It-All mašinco.

Slavljenka je bila isto navdušena, fotografija pa ji je izmamila tudi nekaj solz v oči. Je namreč še iz časov, ko sta bila z dedkom še fant in punca. :) Tega nisem niti sama vedela, dokler mi ni ona pojasnila zadeve. In ker njega že 10 let ni med nami, je bil trenutek toliko bolj nabit s čustvi.

Tako, s tem zaključujem svojo današnjo objavo in vam želim lepo zadnjo avgustovsko nedeljo. :) Pin It

5 komentarjev:

 1. čudovito! verjamem, da je tudi babici zelo všeč.
  lp,I

  OdgovoriIzbriši
 2. Luštna knjigica, pa prav razumem babico, kako si jo ganila z njo.

  OdgovoriIzbriši
 3. Lepa knjigica, ni čudno, da je potočila splze.

  OdgovoriIzbriši
 4. Knjigica je res nekaj posebnega. Primerna za babico. Slika pa vsekakor doda svojo piko na I.

  OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.