sreda, 18. februar 2009

Valentinova čestitka

Seveda nisem pozabila na valentinovo in na čestitko primerno temu prazniku. Le malce z zamudo jo kažem, to je vse. :)


Tokrat za spremembo nisem barvala s Tria Markerji, ampak sem uporabila kar barvice in beli špirit brez vonja. Vsej zdi se mi da nekaj takega piše. :S Mi je ta tehnika barvanja kar všeč in paše malo spremembe, ker resnično prevečkrat uporabljam Tria ali Copic markerje.

Robovi so malce "nacefrani" z paper distresserjem in nato še senčeni s črno blazinico. Rdeč rob je oblikovan s štanco, v vsak vogal pa sem prilepila 3 "dežne kapljice." Gre za majhne platične polkrožne predmete, ki lepo popestrijo celoto.

In tako je končana še ena čestitka. :) Pin It

7 komentarjev:

 1. Zelo luštna čestitka. Motiv mi je tako zelo simpatičen.

  OdgovoriIzbriši
 2. Lepa zaljubljena čestitka. Barve so mi tudi všeč in tisto cefranje prav paše zraven.

  OdgovoriIzbriši
 3. Luštna čestitka. Mi je všeč kako si borduro spremenila v okvir.
  Lp, Nataša.

  OdgovoriIzbriši
 4. Tiste dežne kapljice so prav pika na i. Lepa, lepa....
  LP!

  OdgovoriIzbriši
 5. Fletna čestitka!
  Imam pa eno čisto tehnično vprašanje... Si bolj zadovoljna s Tria ali s Copic markerji? Ali pa so med sabo tako različni, da se ne da primerjat? Hvala!

  OdgovoriIzbriši
 6. Meni se niti ne zdijo tako zelo različni. Mogoče sem za malenkost bolj zadovoljna s Tria markerji, že zaradi tega ker ti ponujajo 3 različne debeline pisala.

  Pa malo je težko izbirat prave odtenke, če imaš oboje markerje doma. Ker se poimenovanja barv razlikujejo in ne veš če boš dobil pravi Copic marker, ki bi se ujemal z željenim odtenkom Tria markerja. In seveda tudi obratno. Če imaš pa samo ene pa točno veš kateri odtenek še potrebuješ.

  Upam, da sem ti bila kaj v pomoč. :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Super, hvala! Tisti, ki so pri hiši, so očitno kot ponavadi najboljši (itak nimam nobenih)... ;) Ampak je treba zbrat čimveč informacij, preden kaj kupim.

  OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.