torek, 6. januar 2009

Pa še dve


Da ne bo kdo mislil, da novega pa nič ne delam. Delam, delam in je že pripravljeno, da vam pokažem. A prej moram še pokazati vse božično-novoletne. Potem pa že začnem z bolj spomladansko serijo izdelkov. :) Imam te zime že kar dovolj in komaj čakam, da v deželo spet pride pomlad. :)



Obe štampiljki sta pobarvani s Tria in Copic markerji. Vsi senčeni robovi so narejeni z barvnimi blazinicami. Bele pikice in črtice so narejene z Sakurinim Med pisalom. Sicer pa sama izdelava kot lahko vidite ni zakomplicirana tako, da bo moj današnji opis precej kratek. :)

Zvezdice sem na rdeče ozadje poštempljala z belo blazinico. Okoli Panduro deklice sem senčila z različnimi odtenki modre dekorativne krede.

Še dve božično- novoletni čestitki vam imam za pokazat. Potem pa resnično začnem objavljat novejše izdelke. :) Pin It

6 komentarjev:

  1. Lepi! Lepo pobarvani in lepo sestavljeni :)
    Jaz pa še vedno eno novo pobarvano in drugo nenamontirano čakam :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kar lepo počasi. :) A veš, da je tista nenamontirana še vedno nenamontirana? :S To se mi pa še ni zgodilo. Da bi tako dolgo imela doma novo štampiljko in je ne bi preiskusila. Očitno je nekaj narobe z mano. :))

    OdgovoriIzbriši
  3. full sta lušni...sploh Panduro:)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitki sta krasni, ravno prav okrašeni.

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasni sta! Sploh Tildika mi je všeč kako si jo pobarvala.
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  6. Obe sta zelo, zelo lepi. Sem kar obsedela in gledala ter vpijala .....nekakšno veliko nežnost sem namreč občutila ob tem.

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.